Tilbage i 2005 besluttede 9 whisky-glade jyder i sig for at lave whisky. Med en blanding af Georg Gearløs ingeniørarbejde og held, fik de hurtigt styr på at lave fantastisk whisky.
Siden da har de holdt fast i det lokale, det traditionelle håndværk og ikke at springe over hvor gærdet er lavest. Stauning Whiskys flasker er fyldt med noget af den bedste whisky der laves i Danmark, og de har opnået stor international anerkendelse.
Kom med til en aften, hvor vi har lokket medstifter Hans Marin Hansgaard til at åbne deres lager af eksperimentelle whiskyer. Vi skal smage 3 af deres klassiske whiskyer, som bliver efterfulgt af 5 flasker fra Staunings Research & Development tønder, som aldrig er frigivet. I kommer til at høre om tankerne bag eksperimenterne og I er meget velkommende til at komme med jeres input.
Med deres nye destilleri fra 2018, har Stauning sikret sig produktionskapacitet svarende til et lille skotsk whiskydestilleri. De er også vokset fra at lave superlimiterede samlerobjekter, til at lave whisky vi alle kan drikke og nyde, men de er stadig søgende efter nye udtryk og ideer.
Det endelige program ligger først fast efteråret. Vi giver Hans så lang tid som muligt til at finde de mest spændende fade.
Kom og vær med!Vi åbner dørene 15 min før vi starter.
** Smagningen foregår på dansk**
Kontakt (Juul's Kundeservice)
Tlf.: 71 96 12 20
E-mail: support@juuls.dk
Tilmelding er bindende og
billetter refunderes ikke.
Siden da har de holdt fast i det lokale, det traditionelle håndværk og ikke at springe over hvor gærdet er lavest. Stauning Whiskys flasker er fyldt med noget af den bedste whisky der laves i Danmark, og de har opnået stor international anerkendelse.
Kom med til en aften, hvor vi har lokket medstifter Hans Marin Hansgaard til at åbne deres lager af eksperimentelle whiskyer. Vi skal smage 3 af deres klassiske whiskyer, som bliver efterfulgt af 5 flasker fra Staunings Research & Development tønder, som aldrig er frigivet. I kommer til at høre om tankerne bag eksperimenterne og I er meget velkommende til at komme med jeres input.
Med deres nye destilleri fra 2018, har Stauning sikret sig produktionskapacitet svarende til et lille skotsk whiskydestilleri. De er også vokset fra at lave superlimiterede samlerobjekter, til at lave whisky vi alle kan drikke og nyde, men de er stadig søgende efter nye udtryk og ideer.
Det endelige program ligger først fast efteråret. Vi giver Hans så lang tid som muligt til at finde de mest spændende fade.
Kom og vær med!Vi åbner dørene 15 min før vi starter.
** Smagningen foregår på dansk**
Kontakt (Juul's Kundeservice)
Tlf.: 71 96 12 20
E-mail: support@juuls.dk
Tilmelding er bindende og
billetter refunderes ikke.