Spring til indhold

Bistro og brasserie - fransk gastronomi

Diverse: Undervisning

Vi dykker ned i den klassiske franske gastronomi og laver retter med masser smag og gode råvarer. Over fire mødegange skal vi prøve kræfter med og kommer vidt omkring den franske madkunst.

Vi skal på smagsturné i de klassiske franske saucer og desserter. Rustikt, lækkert og måske nemmere end du tror.

Vi skal bl.a. lave retter som:
  • Coq au vin
  • Moules frites
  • Bouillabaisse
  • Profiteroles
Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå, hvilke ingredienser der egner sig bedst i de forskellige retter. Hvilke smage der komplimenterer hinanden og hvordan man visuelt præsenterer enkle retter bedst muligt. Og vi skal selvfølgelig smage på alle de lækre retter.

Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlig hjemmelavet fransk mad.

Medbring

Drikkevarer, viskestykke, karklud, evt. en god køkkenkniv og forklæde.

Værd at vide

Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads

Underviser: Paw Nielsen
Hold: 231505.