Spring til indhold

Søren Huss

Musik: Folk/Vise/CountryI 2023 vendte Søren Huss tilbage til scenen, efter to år udenfor rampelyset. En tilbagekomst, som resulterede i en udsolgt koncert på MantziusLive i november.

Et år senere, den 13. november 2024, kommer han derfor igen forbi Birkerød.

Med lige dele humor, sarkasme og alvor, vil Søren Huss tage publikum med sig rundt i sit efterhånden imponerende sangkatalog, der i 2024 kommer til at byde på nye tilføjelser. I løbet af marts måned har Søren Huss med fire singleudgivelser teaset for sit nye album "Vi fik mere, ind vi kom for", som udkom den 5. april. Albummet er indspillet i Farvemøllen i København og er produceret af Christian Balvig og Søren Huss. Om albummets førstesingle 'Trykkammer' fortalte Huss blandt andet:

"Trykkammer er en kærlighedssang. En kærlighedserklæring på kanten af afgrunden. Det er den mørkeste sang på min kommende plade og roterer om følelsen af, ikke at kunne finde et svar på, hvorfor du befinde dig en armslængde væk fra et mennesker du elsker..."

Med sig på scenen, til at spille nye som gamle sange, har Søren Huss sit trofaste band; Lars Skjærbæk på guitar, Morten Jørgensen på bas, Jesper Elnegaard på trommer og Christian Balvig på keys.

____

Ons. 13. nov. 2024 Kl. 20.00
Billetpris: 360 kr.
Billetgebyr: 25 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart
Stående koncert
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben.
Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.