Spring til indhold

Heise/Sørensen/Chaplin/Eger

Musik: Andet/UkendtHeise/Sørensen/Chaplin/Eger er en supergruppe bestående af nogle af de mest anerkendte og talentfulde jazzmusikere i verden. Gruppen bevæger sig mellem genrerne moderne jazz, fusion og hiphop, og deres musik er en fryd for ørerne og sjælen.

Sammen skaber disse fire musikere en musikalsk oplevelse, der er en blanding af deres forskellige stilistiske baggrunde og kreative energi. Publikum kan forvente sig en unik og engagerende performance fyldt med teknisk dygtighed, følelsesladet improvisation og eksplosiv energi.

Mathias Heise er kromatisk mundharpevirtuos og en af Danmarks mest eftertragtede musikere. Han blev verdensmester i kromatisk mundharpespil som 20-årig og er i dag en etableret komponist og pianist. Med sin kærlighed til instrumentet har han skabt en enestående lyd, der har ført ham til koncerter over hele verden.

Rasmus Sørensen er en dansk pianist, komponist og improvisator, der flyttede til New York City i 2018 for at forfølge sin musikalske karriere. Siden da har han fået stor anerkendelse for sin tilgængelige, men samtidig nyskabende lyd. Han har samarbejdet med en bred vifte af kunstnere på tværs af genrer og turneret intensivt. Hans debuttrioalbum "Traits" udkom i juni 2022.

Conor Chaplin, en basvirtuos fra den sydlige del af Irland, er en verdensturneerne jazzmusiker, der allerede har spillet med nogle af de mest respekterede musikere inden for genren. Han er en eftertragtet musiker, der bringer en unik stemme og lyd til gruppen.

Anton Eger, en svensk/norsk trommeslager, komponist og kreativ sjæl, er en af de mest bemærkelsesværdige og virtuose trommeslagere på den europæiske jazzscene. Han har markeret sig som en eksplosiv og teknisk dygtig musiker med sin naturlige, flamboyante stil og intense showmanship.

____

Fre. 1. nov. 2024 Kl. 20.00
Billetpris: 185 kr.
Billetgebyr: 25 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart
Unr. siddepladser
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben.
Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.