Spring til indhold

Patina

Musik: Rock/PopDet fandenivoldske band PATINA drager på omfattende danmarksturné i efteråret 2024 og lægger vejen forbi MantziusLive.

Den skæve poesi var spillevende på gennembrudsalbummet, 'Drømmefanger', mens et mere indadvendt tungsind kom under kærlig behandling til mere rockede toner på den populære opfølger, 'GENSTART'. PATINA er mange ting, men først og fremmest et band udsprunget af syv gode venners fællesskab, nysgerrighed og spraglede musikalitet med hele tre unge bagmænd i front: Gregers, Mads og Søren.

I 2019 vandt Patina Karrierekanonen, mens 'Flammer Rammer', allerede året efter, blev den mest spillede sang på P3. Debutalbummet, 'Drømmefanger', der også rummede hitsinglen, 'Sådan Må Det Være (Uhhhh)', banede vejen for turnéer og udsolgte koncerter. Og særligt på landevejene har PATINA formået at gøre deres univers til et høj- energisk live-fænomen, der med 'GENSTART'-albummet - og den storhittende titelsang derfra - sendte bandet på deres hidtil største sommertour med milepæle som Fredagsrock i Tivoli og Smukfest.

I fire år har bandet været på en nærmest never-ending-tour med +150 koncerter. Så holdt tourbussen for en stund helt stille, imens PATINA igen fordybede sig i den kreatve proces. Første resultat herfra er den splinternye single 'Syg Den Dag' som er en charmerende og støvet 70'er-popsang med et lyrisk såvel som musikalsk glimt i øjet. Sangen markerer et nyt kapitel for bandet. Et kapitel som naturligvis skal følges op af en ekstensiv danmarksturné i efteråret 2024.

____
Tor. 31. okt. 2024 Kl. 20.00.
Billetpris: Standard: 260 kr.
Ung under 25 år: 160 kr.
Billetgebyr: 25 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart.
Stående koncert.
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben.

Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.