Planlæg en anderledes julefrokost hos os! Hold din julefrokost i vores smukke lokaler på Frederiksberg Allé - helt for jer selv. Private Dining.
Kolibri tilbyder Private Dining for op til 25 personer i vores elegante lokaler på hjørnet af Frederiksberg Allé og Kingosgade.
Vores Specialitet
Vi serverer autentiske Pinxtos, små delikatesser fra Baskerlandet.
Pris
850 kr. pr. person - inklusiv fri dining samt fri vin og øl.
Menu
I kan frit vælge og nyde ubegrænsede retter fra vores nøje udvalgte menu, som vil blive serveret i tidsrummet 18:00 - 21:00.
Ristet aubergine med gedeost og honning
Berenjena con queso de cabra y miel
Røde Rejer med syltet grønt
Hortalizas en conserva con gambas rojas
Risotto med spinat og muslinger
Arroz cremoso de espinacas y mejillones
Rød tuna i en honning/sennep sauce
Atun rojo con salsa de miel y mostaza
Svampe-trøffelcreme
Vaso de crema de setas y trufas
Tartelet med confiteret and og sød sherry (PX)
Tartelata de pato con Pedro Ximenes
Hjemmelavet is med olivenolie, serveret i mandarinsuppe med "Arroz Frito"
Helado de aceite de oliva, jugo de mandarina y arroz frito
Vinene er specielt udvalgt til menuen og kommer fra Nordspanien
Mellem 21 og 23:30 åbner baren og vi serverer Bobler og Cocktail til listepris
Kolibri tilbyder Private Dining for op til 25 personer i vores elegante lokaler på hjørnet af Frederiksberg Allé og Kingosgade.
Vores Specialitet
Vi serverer autentiske Pinxtos, små delikatesser fra Baskerlandet.
Pris
850 kr. pr. person - inklusiv fri dining samt fri vin og øl.
Menu
I kan frit vælge og nyde ubegrænsede retter fra vores nøje udvalgte menu, som vil blive serveret i tidsrummet 18:00 - 21:00.
Ristet aubergine med gedeost og honning
Berenjena con queso de cabra y miel
Røde Rejer med syltet grønt
Hortalizas en conserva con gambas rojas
Risotto med spinat og muslinger
Arroz cremoso de espinacas y mejillones
Rød tuna i en honning/sennep sauce
Atun rojo con salsa de miel y mostaza
Svampe-trøffelcreme
Vaso de crema de setas y trufas
Tartelet med confiteret and og sød sherry (PX)
Tartelata de pato con Pedro Ximenes
Hjemmelavet is med olivenolie, serveret i mandarinsuppe med "Arroz Frito"
Helado de aceite de oliva, jugo de mandarina y arroz frito
Vinene er specielt udvalgt til menuen og kommer fra Nordspanien
Mellem 21 og 23:30 åbner baren og vi serverer Bobler og Cocktail til listepris
Entrance fee: 850 DKK