Sammen med Danmarks stjernekokke, ypperste restaurantchefer og dygtigste sommelierer varmer vi op til aftenens kåringer af bl.a. "Årets Restaurant 2024".
I løbet af eftermiddagen bliver du i Bokssalen præsenteret for nogle af de mest udsøgte og eksklusive råvarer - nøje udvalgt til toppen af den danske restaurantscene
Blandt smagsoplevelserne finder du unikke vine, specialøl, kaviar, osterariteter, mørt dansk oksekød o.m.a.
På dagen kommer du i selskab branchefolk, pressen og de nominerede restauranter i White Guides priskategorier.
I løbet af eftermiddagen bliver du i Bokssalen præsenteret for nogle af de mest udsøgte og eksklusive råvarer - nøje udvalgt til toppen af den danske restaurantscene
Blandt smagsoplevelserne finder du unikke vine, specialøl, kaviar, osterariteter, mørt dansk oksekød o.m.a.
På dagen kommer du i selskab branchefolk, pressen og de nominerede restauranter i White Guides priskategorier.
Entrance fee: 250 DKK