Arkiv: Overstået event
Restaurant Herthadalen

Slangealléen 1, Lejre

Lördag 16 november 2024 till söndag 15 december 2024, 11:30-16:00.



Gastronomi

Hvid jul og lysfest - Frokost & Gårdbutik

For femte år i træk, spår vi en hvid jul i skoven. Hvis ikke der falder hvid sne udendørs, så garanterer vi, at der som minimum vil være drysset med hvide toner indenfor.

Med udgangspunkt i gamle traditioner og en kompromisløs synergi til lokale producenter, inviterer vi igennem hele november & december måned til "Hvid Jul & Lysfest" i skoven for små & store selskaber. Inviter dine kollegaer, venner & familie med til en uforglemmelig juleoplevelse midt i Nationalparken.

Vi forvandler restauranten til en hvid vinterdrøm med et funklende hav af julelys samt snehvide kunst- & blomsterinstallationer. Udendørs vil knitrende bål, oplysende fakler samt funklende lyskegler, forvandle skoven til et levende lysunivers.

På gårdspladsen vil der være varm hvid gløgg/kakao & æbleskiver i gårdbutikken samt mulighed for at købe juletræ med hjem.

ÅBNINGSTIDER
Til Frokost - Hver lørdag & søndag fra kl. 11.30 - 16.00
Fra d. 16. Nov - 15. Dec + 2. Juledag.
Julemenu & åben gårdbutik m/juletræssalg, varm hvid gløgg/kakao & æbleskiver.

VELKOMST
* Brændte mandler som snack v/ ankomst *

1. SERVERING "JULE SMAGSPRØVER"
* Hjemmelavede æble-marinerede sild m/ sprøde tangchips & fennikel crudité *
* Rødspætte m/ hvid pickles / blomkålscrudité & hvide ribs fra egen have*
* Tatar af urokse fra Sagnlandet m/ salatløgs-sne & ristede boghvedekerner *
Hertil serveres hvidt & mørkt brød m/ pisket smør

2. SERVERING "JULEAND"

* Andebryst ala Jul m/ pastinak dampet i æblemost fra Assers Mølle & sprøde cruditéer
Pure af pastinak fra Marken & stjerneanis / sprød kartoffel-panko *
Hertil serveres confiterede kartofler & julesalat fra Marken

3. SERVERING "HVID JUL"
* Æblekompot af æbler fra Ledreborg m/ saltkaramel & mjöd fra Snoremark / syltede kirsebær / luftig hvid riscreme *

Julemenu kr. 425 pr. person
(Børn u/ 12 år 250,- & børn u/ 2 år u/b).

Fri entré

Läs mer på webbplatsen