Spring til indhold

Arrangementer

Hillerød Bibliotekerne, Diverse: Andet kl. 10-18

Bogsalg - nu med egen pose

For at få plads til alle de nye bøger, er vi nødt til at rydde op i de gamle. Men i stedet for at smide dem ud, giver vi dig muligheden for at overtage dem.

Mere

Fri entré

Vinding Skole, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 17-19.45

Glad tarm

Sommerfulge i maven og boblende fornemmelser? Eller en tung sort sten?. Vi taler ofte ud fra vores mavefornemmelser uden, at vi egentlig giver maven den fokus, som den fortjener.

Mere

Herning adventistkirke, Diverse: Andet kl. 13:00

Grøn menu i Herning

Mere

Fri entré

Gl. Ridehus og Musikstalden, Diverse: Foredrag 2 mødegange kl. 19-21

Rebelkirurgen - begge foredrag

Del 1. Den danske kirurg Erik Erichsen - kendt som"Rebelkirurgen" fra dokumentarfilmen med samme titel - deler med sig i ord og billeder af sine erfaringer som kirurg på landsbyen i Etiopien der mangel på resurser tvang ham at anvende usædvanlige.

Mere

Håndværkeriet, kulturhuset Bispen, Diverse: Undervisning kl. 18.30

Keramik - støb og skriv

På dette kursus arbejder vi med porcelænsstøbemasse. Du støber dit eget krus i støbeformen. Bagefter tegner eller skriver vi på kruset. Vi laver også enkle smykkevedhæng i støbeler.

Mere

Pris: Adgang H 345 kr

Kunstbygningen I Vrå, Diverse: Foredrag 16:30-18:30

Tre operaer

Tre foredrag om operaer ved musikhistoriker og organist Jan Mygind. Tilmelding ved indbetaling til konto 9033 1510045579. Pris for alle tre foredrag: 350 kr. Pris pr. foredrag: 150 kr.

Mere

Entré: 350 kr

FOF Vejle, Diverse: Undervisning 4 mødegange kl. 16.30-19.30

Sang og stemmetræning

Med teknikker fra både klassisk og rytmisk sang tages udgangspunkt i den enkelte elev. Lær at bruge din stemme uden at slide den; at opnå den lyd og det lydniveau, som du ønsker; at formidle det, som du stiler efter.

Mere

Fællesskolen Favrdal-Fjelstrup, afd. Favrdal, Diverse: For børn kl. 16:30

Børnebørnenes Madværksted Haderslev

Hjerteforeningen inviterer to generationer til en madoplevelse sammen i køkkenet Glæd jer, det er bare så livsbekræftende at se børn og deres bedsteforældre sammen. Som afrunding på hver kursusgang spiser generationerne sammen ialt for 4 gange.kr.295.

Mere

Entré: 295 kr

Vangede Stationsbygning, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 17-18.30

Yin yoga

På dette hold bliver du guidet igennem en lang række yin yoga øvelser og vi giver os også tid til guidede meditationer. Du vil få trænet din smidighed og mobilitet hver gang.

Mere

Nørregaards Teater, Teater: Børneteater kl. 10

Det er slet ikke som man tror

Mere

Entré: 45 kr

Taastrup Idræts Center, Udstilling: Billedkunst kl. 10:00

Kunstforeningen Foyer'en - Liza Krügermeier

Udstilling med billedkunstner Liza Krügermeier, Stege. Fernisering og nytårsfejring: torsdag den 5. januar 2023 kl. 19.30. Udstillingen åbnes af fungerende borgmester Kurt Scheelsbeck.

Mere

Fri entré

Klinik for Fysioterapi, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 09-09.55

BabyTummel 2-5 måneder - Esbjerg

Små børn elsker at bruge og mærke kroppen og får via sansemotorisk stimulering god kontakt til kroppen og underbygger den motoriske udvikling. På BabyTummel får I viden om barnets sanser og motoriske udvikling.

Mere

Klinik for Fysioterapi, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 10-10.55

BabyTummel 5-10 måneder - Esbjerg

Små børn elsker at bruge og mærke kroppen og får via sansemotorisk stimulering god kontakt til kroppen og underbygger den motoriske udvikling. På BabyTummel får I viden om barnets sanser og motoriske udvikling.

Mere

Klinik for Fysioterapi, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 11-11.55

Krybe-/Kravleholdet - Esbjerg

Kravleholdet er for baby der kryber eller kravler og deres forældre. Vi tumler, leger og stimulerer barnets basale sanser. Vi arbejder på en kravle-bane af redskaber og får dermed nye motoriske erfaringer.

Mere

Plantagehuset, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 11-12.40

Traume Sensitiv Yoga Hensyntagende

Traume Sensitiv yoga er en invitation til at mærke din krop. i dit eget tempo og i det omfang du har lyst til i trygge omgivelser. Undervisningen tager udgangspunkt i dine behov og tilpasses de enkelte. deltageres niveauer og evner.

Mere

Sophieskolen, Diverse: Workshop 6 mødegange kl. 18.30-20.45

Tænd din kreativitet - art journaling

Dyk ned i de mange måder at lave dine egne kunstbøger, art journals, på. Du kommer til at bruge et væld af forskellige medier og mixe tegning, tekst, akvarel, collage, citater, dagbogsnoter m.m.

Mere

Sorø Kultur- og Fritidscenter - Værkerne, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 07.30-09

Morgen Yoga Onsdag v/ Kirsten W Modvig

Start din dag med nærværende morgenyoga, hvor du nænsomt får. vækket og løsnet din krop op med mild hatha yoga og rolige, dynamiske flows. Her. kan du lade op i din krop og dit sind på yogamåtten i fællesskab med andre. Alle.

Mere

Magleblikskolen, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 16-19

Tværfløjte Tinwhistle blikfløjte

Her kan du få undervisning i fløjte. Lær at spille tværfløjte eller den nemmere. og prismæssigt mere overkommelige tin whistle. Tværfløjtens skønne klang passer ind i de fleste. stilarter, tin whistlen er som skabt til bl.a. irsk folkemusik.

Mere

Yoga-Centret, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 17-18.30

Iyengar yoga trin 2 - 3/4

Yoga i Arnborg; Yoga-Centret Region Midtjylland. Iyengar yoga trin 2 - 3/4 - Styrke, balance, smidighed, udholdenhed, bevidsthed, koncentration, ro i sindet.

Mere

Rude Skov skolen -Sjælsø, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 19-21

Klaver

Uanset om dine hænder aldrig har rørt en tangent, om barndommens klaverundervisning er helt glemt, eller om du faktisk er lidt af en klaverhaj, der bare gerne vil være endnu bedre, så er Op på tangenterne et sjovt udfordrende og musikalsk bidrag til din.

Mere

FOF Vejle, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 16-16.30

Klaverundervisning

Ruska underviser onsdage fra kl. 16:30. Der undervises 30,0 min. (0,67 lektion) - ønsker du kortere tid (22,5 min. som i Horsens), aftales det med Ruska. Kalenderen viser perioden, hvor Ruska underviser.

Mere

Trekløverskolen, Afd. Marienlyst, Motion: Sejlads/roning 18:00 - 20.35

Yachtskipper 3. grad - Peter Ingham, Skoleleder, Center for Maritim uddannelse

Yachtskipper af 3. grad (Y3) er den første af to eksaminer, som udgør en teoretisk overbygning på duelighedsbeviset.

Mere

Pris: 3014 kr

FOF Hellerup St., Diverse: Undervisning kl. 10:00

Italiensk B1 Alba Granizio

Italiensk - niveau B1 Kan du allerede tale og forstå italiensk på et grundlæggende niveau, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i italiensk niveau A2+?

Mere

Pris: 1560 kr

FOF Hellerup St., Diverse: Undervisning kl. 12:00

Italiensk - begyndere Alba Granizio

Italiensk - begyndere Elsker du Italien, og drømmer du om at lære italiensk? Italienerne bliver enormt begejstrede, hvis du forsøger dig på deres modersmål. Du kommer derfor langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Italien.

Mere

Pris: 1.560

Træningscentret Louiselund, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 16-17

KOL træning

Hvis man som KOL-patient vil øge sin livskvalitet, er fysisk træning en vigtig del af behandlingen. Motion styrker musklerne og kan være med til at mindske åndenød.

Mere

Romalt Kultur- og Forsamlingshus (v/Romalt aktivitetshal), Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 18.30-19.45

Rytmisk kor for begyndere og let øvede

Kan. du lide at synge rytmisk musik og ønsker at synge med andre? Så er dette lige. dig! Vi starter med opvarmning og lærer sangteknik for at få en god klang. Målet er at kunne synge flere harmonier og derved skabe et samlet lydbillede.

Mere

Lufthavnsparken, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 13.15-14.45

Gotvedgymnastik og afspænding

Styrk dine muskler og træn din koordination og balance. Hensigtsmæssige rytmiske bevægelser af led og muskler, til god musik. Kredsløbet forbedres og du får et større velvære. Guidet gennemgang af hele kroppen til afslappende musik.

Mere

Maskinhal Sundholm, Musik: Andet/Ukendt 20:00 - 23:00

Crrnt #3 NATURAL: 2-day koncert-series

NATURLIG er en 2-dags koncert-serie af 6 koncerter i alt, som præsentere en bred vifte af københavns diverse musikscener af upcoming og eksperimentelle musiker fra forskellige genrer. Du kan læse mere om koncerterne her: https://fb.me/e/1X3ZmQ3Gl.

Mere

Entré: Betalt hvad du kan - forslag mellem 50 - 100 kr

Baggårdteatret Svendborg Egnsteater, Teater: Skuespil kl. 20:00

Syren Hawaii Undulat

Judy er kvinde, søster, hustru, mor og datter. Hun er i sin bedste alder og lever et liv som scenograf et sted i Jylland. Hun har styr på livet og er hårdtarbejdende.

Mere

Entré: Voksen: 210 kr Ung under 25 år: 100 kr

Vissenbjerg Idræts- & Kulturcenter, Motion: Kampsporttræning kl. 21-00

Iaido / Aiki toho - japansk sværdtræning

Iaido og Aiki-toho er øvelser i at anvende det japanske sværd. Øvelserne foregår med en imaginær modstander og de fleste af dem starter med at man trækker og skærer i én bevægelse.

Mere

Gratis