Spring til indhold

Arrangementer

Lyngby, Atelieret, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 10-13.10

Tegne- og malekursus

Mere

Vangede Stationsbygning, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 13.15-14

Keyboard og klaver for begyndere

Lær at spille keyboard eller bliv bedre til det, mens du har det sjovt! Undervisningen er bygget op om at lære nye numre, så man med det samme kommer i gang med at bygge et repertoire af numre og stykker, som man kan spille for sig selv og for andre.

Mere

Engelsborgskolen, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 16.30-18.10

Spansk til rejsebrug- ordforråd og nyttige sætninger

Få mest ud af din næste ferie til Spanien! Dette hold er til dig, der ønsker at rejse til Spanien eller til de sydamerikanske lande og gerne vil have et grundlæggende kendskab til spansk.

Mere

Engelsborgskolen, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 18.30-20.10

Spansk øvede

Dette hold er for dig, der har studeret spansk i 4 år eller mere. Du har allerede studeret alle verbets tider, men du vil fortsætte med at øve og forbedre både dit ordforråd og din kommunikationsevne.

Mere

Rosenborggade 5, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 19-21.35

Croquis - ulige uger

Mere

Kulturhuset Brønden, Diverse: Undervisning 17 mødegange kl. 16-17.40

Engelsk for begyndere / let øvede

Til dig der glad for engelsk. Du lærer basal engelsk med grammatik og enkle, korte sætninger. Du bliver i stand til at føre enkle samtaler ved at læse nemme tekster. Du lærer alt, hvad du behøver for at have et godt engelsksproget fundament.

Mere

Kastrup Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 18 mødegange kl. 12.30-13.15

Bevægelse og motion i vand 60+

Bevægelse i vand er for alle voksne, der ønsker at holde deres krop ved lige. Du får træning og motion til hele kroppen med gymnastik øvelser i vand, og herefter vil der være mulighed for fri bevægelse.

Mere

Kastrup Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 18 mødegange kl. 13.15-14

Aquajogging

Du kombinerer løbetræning med muskeltræning og cirkeltræning i det dybe bassin. (dybde 1.80-4.00 meter). Du får et specialbælte på til at holde din krop lodret flydende. Det er en skånsom, men effektiv måde at motionere på.

Mere

Østre Skole, Diverse: Undervisning 18 mødegange kl. 12.30-18.30

El-guitar og akustisk guitar med Hans-Jacob i Slagelse

Alt fra klassisk til pop-folk-blues-rock. Spil efter tabs, becifring, sang-akkompagnement, nodelære, fingerspil, teori og teknik. Blues/rock og pop improvisation og gennemgang af forskellige spillemåder.

Mere

Autism Center Vestsjælland, Diverse: Undervisning 20 mødegange kl. 16-18

Sang og musik med René Bohl i Slagelse

Vi spiller og synger kendte og populære sange. Du må gerne komme med egne forslag til nye sange. Holdet er tilrettelagt for voksne med nedsat fysisk og psykisk handicap.

Mere

Kildesalen, Motion: Andet motionstilbud 14:00 - 15:30

Træn dig GLAD - v. slidgigt i hofte knæ eller ryg

Kursusforløb: Træn dig GLAD Fysioterapeutisk træning for dig med slidgigt / smerter i knæ, hofte og ryg. Hvis du døjer med hofte- knæ eller ryg artrose (slidgigt) ofte kendt som morgenstivhed og igangsætningsbesvær.

Mere

Pris: 1000 kr

Kobberbakkeskolen afd. Sjølund, Motion: Andet motionstilbud 16:00 - 17:30

Rygtræning / bindevævstræning

Kursusforløb: I denne træning, vil der vil primært arbejdes med træning af ryg, skulder og nakke, men der vil også være fokus på resten af din krop. Vi opøver smidighed, udholdenhed og styrke gennem træningsøvelser.

Mere

Pris: 1000 kr

Kobberbakkeskolen afd. Sjølund, Motion: Andet motionstilbud 18:00 - 19:30

Fysioflow / Bindevævstræning

Kursusforløb: Fysioflow indeholder træning af kroppens bindevæv. Fysioflow-træning er til dig med eller uden smerter, der ønsker en mere eftergivelig og bevægelig krop. Derigennem kan du opleve færre smerter og en fornemmelse af fysisk og mental lethed.

Mere

Pris: 1000 kr

Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 09-10.30

Blidt Vinyasa Flow

Jeg vil glæde mig til at undervise dig i et blidt yoga flow, hvor vi bevæger os langsomt i takt med åndedrættet. Gennem åndedrætsøvelser og fysiske stillinger skaber vi balance mellem krop og sind.

Mere

Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 10.45-12.15

Yoga og bindevævsmassage m/bolde

En hyppig årsag til smerter og stivhed i muskler og led, er et stramt bindevæv. På dette hold bruger vi. bolde til at massere bindevævet og har mulighed for målrettet at massere ømme områder på hele kroppen eks. lindre nakke- og.

Mere

Bakkegårdsskolen, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 17-18.15

Violin

Violinundervisning tilbydes med udgangspunkt i deltagerens ønsker og forudsætninger af kompetent og erfaren underviser. Niveau kan variere fra begyndere til øvede. Alle genrer og ønsker er velkomne - og langt det meste kan lade sig gøre.

Mere

FVU Høje Gladsaxe, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 17-18.30

Tai Chi 18 Qi Gong

En serie på 18. kinesiske helse øvelser, hvor man kommer hele kroppen igennem. Det er. langsomme bevægelser der øger mobilitet og styrker balancen. Stimulerer. blodcirkulationen og booster kroppens energi.

Mere

Bakkegårdsskolen, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 18.15-19

Klaver

Klaverholdet hvor vi spiller dine ønsker og gør hurtige fremskridt. Du lærer simple men effektive indstuderingsmetoder, som giver hurtige og vedvarende resultater og motivation til mere.

Mere

Dragør Skole, Diverse: Undervisning

Sang og stemmedannelse - Dragør

Bliv bedre til at synge og bruge din stemme korrekt. Styrk din præstation i korsammenhænge og fællessang, eller bliv bedre til solosang. Du arbejder med den grundlæggende teknik, der vil hjælpe din stemme til at blive bedre, smidigere og stærkere.

Mere

Vangede Stationsbygning, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 11.40-13.10

Yoga for begynder

Her starter vi med det grundlæggende for yoga, enkle øvelser i stille tempo. Du guides ind i stillinger, der styrker din balance, stabilitet, smidighed og rummelighed. Vi laver også små flows der vi følger åndedrættet.

Mere

Vangede Stationsbygning, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 13.20-14.50

Hatha flow yoga

Undervisningen indeholder, opvarmning og mindfulness øvelser som afstresser, videre lave vi korte og lidt længere flow der vi følger åndedrættet og får styrker og smidiggør både krop og sind.

Mere

Vangede Stationsbygning, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 15-16.30

Yin yoga

Få ro i sindet og smidighed i kroppen med Yin yoga. Vi smidiggør led i kroppen med meget blide bevægelse og kommer ud i forskellige Yin yoga stræk hvor vi bliver i lidt længere tid og får strækket bindevæv.

Mere

Valhøj Skole, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 18.30-21.30

Møbelpolstring

På kurset lærer du, hvordan man sætter gamle møbler i stand. Det kan f.eks. være et arvestykke, der skal bevares eller et loppefund. Begynd aldrig med en sofa.

Mere

FVU Høje Gladsaxe, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 10-11.40

Fransk for begyndere

Det behøver ikke være svært at lære fransk.

Mere

Forenings huset, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 12.45-14.25

Spansk begynder

På dette hold er der fokus på det mundtlige. Man gennemgår grammatik efter behov. Dette er et kursus for dig, der slet ikke kan spansk, men gerne vil lære lidt, før du næste gang skal til et spansktalende land.

Mere

Engelsborgskolen, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 16.30-18.10

Spansk let øvede

Dette hold er for dig, hvis du allerede har et vis kendskab til spansk grammatik (nutid og fortid). Du kan tale om dig selv, din familie, dit hus, dit land, dine hobbyer og daglige aktiviteter.

Mere

Engelsborgskolen, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 18.30-20.10

Spansk samtale - avanceret

Este curso es para ti si ya tienes un conocimiento general sobre la gramática y puedes mantener una conversación en español.

Mere

Billedskolen, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 19.15-21.50

Croquis - ulige uger

Mere

Foreningshuset, Motion: Gymnastik/aerobic

Hatha yoga

Yoga er med til at modvirke stivhed, stress, dårlig ryg, hovedpine og nakkespændinger. Samtidig kan yoga medvirke til en stærkere og mere smidig krop og en bedre både fysisk og mental balance.

Mere

Tårnby Skole, Diverse: Undervisning 16 mødegange kl. 16-19

Klaver

Du bliver undervist i klaverspil og teori, som danner basis for videre rytmisk og klassisk klaverspil. Børn fra 7 år kan få undervisning i at spille på klaver. Voksne er også velkomne til at få en klavertid hos Olga.

Mere