Spring til indhold

Arrangementer

Heldagsskolen, Diverse: Undervisning 4 mødegange kl. 17-19.35

Personlig udvikling, coaching, mindfullness (hold 2)

Lær at bryde. fri af negative tankemønstre og dårlige vaner -Skab en dybere motivation til at. realisere dine drømme & mål. Vi arbejder. med åndedrættet, tankens kraft og din bevidsthed. Igennem div. øvelser &.

Mere

Heldagsskolen, Diverse: Undervisning 5 mødegange kl. 16.30-19.30

Keramik (hold 5) - Drejning

På dette kursus kan du prøve at lave alt fra. modellering til drejning. Kurt vil prøve at hjælpe dig til at lave det du. drømmer om i ler. Du kan du lære at dreje keramik på elektriske.

Mere

Køge Bibliotek, Diverse: Undervisning kl. 17-19

Kreativ skrivning - forløb

Er du vild med at skrive eller vil du gerne i gang? Få inspiration, redskaber, hør spændende oplæg og få feedback.

Mere

Pris: 100 kr

Herstedøster Skole, Diverse: Undervisning 9 mødegange kl. 15-17.45

Sy og Design

Sy smart tøj til dig selv og hele familien. Undervisningen tilrettelægges efter deltagernes ønsker og behov. Du undervises i mønstertegning og tilretning af disse.

Mere

Kildegården, Oplysningens Hus, Diverse: Andet 10 mødegange kl. 08.30-09.30

Fransk Café

Kom og snak på fransk om aktuelle sager og hvad der sker i hele verden, især i Frankrig, mens du tager en kop kaffe og croissant, med en franskmand i en time. I skal kunne et minimum af sproget for at kunne tale.

Mere

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 09.45-11.15

Hatha yoga for seniorer med Meiya i Slagelse

Vi arbejder med Hatha Yoga så alle 60+ kan være med og alligevel blive udfordret. Nogle deltagere har gået til yoga i mere end 20 år, og andre er lige startet. Det fungerer fint med en god blanding af kursister.

Mere

AOF Rødovre, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-13.30

Klaver på alle niveauer

Klaverundervisning på alle niveauer, også gerne begyndere - i alle aldre. Vil du lære at spille klaver efter en fordybende og legende teknik, kombineret med den lette og syngende russiske klavertradition?

Mere

Nicolai, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-14

Sang-teknik

Lær at synge med sangpædagog og operasanger Bettina Hellemann Munch. Bettina har diplomeksamen fra Hochschule für Musik und Theater, Hamburg og musiklærereksamen fra Vestjysk Musikkonservatorium, Esbjerg.

Mere

AOF Rødovre, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 11-15.30

Sang for dig der ikke tror, du kan synge

Tale er sølv, sang er guld. Alle er skabt til at tale og ikke mindst til at synge. Vi er født med forskellig evne til at høre toner, men som med alle evner kan du udvikle dine ved forskellige øvelser.

Mere

Nørrebro Park Skole, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 16-21

Komplet Sangteknik

Er du vild med at synge, og vil du forfine din sangteknik?. Kan du genkende nogle af de her problemer?. Jeg savner power. Jeg bliver hæs. Jeg mangler luft. Jeg vil have en bedre klang.

Mere

Agerskov Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 17-18.30

Yoga

Mine yogahold henvender sig til alle. Du kan være med uanset om du er nybegynder eller øvet. Jeg underviser i Hatha Yoga som er den mest traditionelle og udbredte form for yoga.

Mere

AOF, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 10.40-12

Hensyntagende træning (H)

Holdet er for dig der muligvis oplever at skader, skavanker eller andre udfordringer afholder dig fra at deltage på de mest almindelige træningshold.

Mere

Tinghuset, Diverse: Undervisning

Keramik ved Marina

På dette keramikkursus hos Marina Böhrsen kan du frit vælge mellem mange keramiske teknikker som drejning, skulptur, håndformgivning og pladeteknik. Mulighederne er mange med et stort farvespænd, når der glaseres.

Mere

Struer Aktivitetscenter, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 13.30-14.45

Tysk niv. 4 - konversation

Kurset henvender sig til dig, der forstår og taler sproget uden meningsforstyrrende fejl og rimelig frit (evt. har haft mindst 4 sæsoner her), men som ønsker at udvide ordforrådet for at blive sikker og flydende i samtalen/sprogets opbygning.

Mere

Lindevangskolen, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 17-19.30

Syworkshop

På dette syhold er det op til dig hvad du vil sy. Skal du igang med et stort patchworkgardin til din stue, eller et quiltet babytæppe, en kjole til din datter, eller er du bare aldrig kommet rigtig igang med at sy ? Så er det her kursus noget for dig.

Mere

Merete Rohde Keramik, Diverse: Undervisning

Keramik med Merete i Vemmelev

Vil du gerne udforske de mange muligheder indenfor. keramik, så kan du på dette kursus lære plade- og pølseteknik, modellere samt. prøve kræfter med at dreje. Jeg vil undervejs gennemgå forskellige teknikker til. inspiration.

Mere

Tinghuset, Diverse: Undervisning

Keramik ved Mette

Her kan du udforske din kreativitet til at skabe krukker, brugsgenstande og figurer i ler. På dette kramikkursus har du rig mulighed for at designe dine egne genstande og lære de teknikker, der knytter sig til det keramiske håndværk.

Mere

Kolding Uddannelses Center (KUC), Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 09-12.40

Design med nål og tråd - sykursus

Et kursus i syning. Vil du gerne sætte dit eget præg på garderoben til dig selv og familien - både store og små? Vil du lære at sy eller mangler du inspiration til at komme i gang?

Mere

Højboskolen, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17.15-21

Kaika

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 18-19.30

ManuVision træning

Er en helhedstræning, hvor vi grundigt arbejder kroppen igennem i alle led. Følger du træningen i et længere forløb, er det en form for selvbehandling,. hvor psykiske og fysiske spænd frigøres og skader imødegås.

Mere

Usserød Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 18.30-20.15

Motion - kun for mænd

Hvorfor ikke være god ved dig selv. Mærke trætheden og sløvheden forsvinde, forebygge karsygdomme, overvægt og bilmaver. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN. Kurset indeholder opvarmnings-, stræk-, konditions- og muskeløvelser.

Mere

ØrnsøCentret, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 18.30-21.15

Legende og spontant - et abstrakt kursus

Jeg er autodidakt. med en faglig baggrund, som lærer og psykoterapeut. At male er min store. passion. På lærredet skaber. jeg de frosne øjebliksbilleder og hukommelsesspor, som livet sætter. Livet.

Mere

Kolding Uddannelses Center (KUC), Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 08-14

Musikundervisning: Klaver-Fløjte-Sang-Guitar - Kolding

Undervisning i klaver med becifringer - Tværfløjte - Blokfløjte - Sang - Sang og hørelære - Guitar for begyndere. Klaver med becifringer: Få musik i sjælen og sjæl i musikken.

Mere

Brørup Hallerne, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga i Brørup

I yogaen arbejdes med styrke og smidighed, men også ro og balance. Der bliver arbejdet både med kroppen og åndedrættet for at skabe bevidsthed omkring og sammenhæng mellem disse. Øvelserne giver stræk, styrke, smidighed og bedre holdning.

Mere

Struer Aktivitetscenter, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 11-12.50

Engelsk - konversation

Dette kursus er rettet mod dig, som er i stand til at forstå og kommunikere hensigtsmæssigt i de fleste situationer. Du har interesse for det engelske sprog og vil gerne kunne diskutere endnu bedre, samt udvide dit ordforråd.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 09-12.40

Akryl og eksperiment

Kom og få inspiration til dit maleri. Dette kursus henvender sig til dig, der allerede er i gang - og dig, der gerne vil genoptage maleriet.

Mere

Taastrup Kulturcenter, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19-21

Italiensk 2. semester (A1)

Begynder (A1). Læringsmål til 1. og 2. semester. Et niveau varer cirka 60 lektioner hos AOF og gennemføres i løbet af to semestre. Læringsmålene herunder gælder hele begynderniveauet.

Mere

Køge Musikskole, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 10-11.40

Harmonika m/ Dean Delgiusto (Musikskolen - Køge)

Lær at spille accordeon (harmonika) hos Dean Deliusto, der er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Mere

Vesterbrogade, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 11.30-13

Bevægelseslære - øvede

På dette kursus bliver du undervist i skånsomme øvelser af en erfaren, uddannet Mensendiecklærer.

Mere

Billund Bad, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 16.45-18.15

Bevægelse og afspænding for kvinder

Det er altid på tide og aldrig for sent at komme i gang. Med elementer som venepumpe- og smidighedsøvelser, styrke- og bækkenbundstræning, stræk og ikke mindst afspænding, kommer vi hele kroppen igennem.

Mere