Spring til indhold

Arrangementer

Foreningernes Hus, Diverse: Undervisning kl. 12 mødegange kl. 10-12

Spaniens historie - Malling

Spanien - fra Cæsar til Juan Carlos. Spanien er et af Europas mest fascinerende lande. Fønikere, romere, kelter, goter, maurere - og naturligvis spanierne selv- har igennem 2000 år sat deres dybe historiske og kulturelle præg på Spanien.

Mere

Vejlby Lokalcenter, Skorphøjen, Diverse: Undervisning kl. 12 mødegange kl. 14.10-16

Nord Spansk 2

Mere

Cafe Nicolai, Diverse: Workshop kl. 12 mødegange kl. 18-20.45

FO-Aarhus' forfatterskole

Her. har du chancen for at gøre noget ved det! Hvad enten du skriver digte, rap,. røverhistorier, fantasy, erindringer eller den store samtidsroman - her er. muligheden for at finde din stemme og konkretisere dit projekt. Vi lægger vægt.

Mere

FOF Huset A, Greve, Diverse: Undervisning kl. 12 mødegange kl. 19-20.50

Filosofi - fortsætter

Filosofien har altid været stedet med tid og plads til at tænke over tilværelsens store spørgsmål.

Mere

Karen Andersens lokaler, Diverse: Undervisning

Vævning på skaftevæv

Du kan blive undervist i at væve på skaftevæve. Der undervises individuelt og der er en væv pr. deltager. På holdene er der både "nye" og "gamle" elever det giver en god dynamik og meningsudveksling.

Mere

Skottegårdsskolen, Diverse: Undervisning

Harmonika

Et festligt og alsidigt instrument med mange muligheder for solo, sammenspil og akkompagnement. Vi spiller al slags musik fra folkemusik, viser, hits og evergreens til klassisk. Kontakt underviser inden tilmelding.

Mere

Rødby Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvands træning

"Få bevæget dig godt igennem. Med og uden musik, få pulsen op, og lad vandet hjælpe dig med at bære og aflaste, og samtidig via vandtrykket stimulere kredsløbet og leddenes bevægelighed.

Mere

Kristrup Skole, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 17.15-20.15

Keramik og skulptur

Har. du lyst til at finde roen og hyggen ved at arbejde på forskellige ting i. stentøjsler, og finde ud af hvor meget du faktisk kan skabe. Vi. arbejder i pladeteknik, pølseteknik,. Kugledesign. eller skaber skulptur.

Mere

Præstø Multicenter, Motion: Andet motionstilbud 10:00-12.00

Tai Chi, Chi Gong og meditation (hensyntagende)

Selvforsvar mod stress. Østens svar på meditation, bevægelse, fitness, selvforsvar og styrkelse af sundheden og livsenergien - altså hele pakken samtidig.

Mere

Pris: 480 kr

Sundhedscenter Fryd, Motion: Danseundervisning 11 mødegange kl. 17-18

Zumba - Fitness dans for alle! *

Zumba er en energifyldt fitness dansefest med udgangspunkt i simple og overskuelige koreografier inspireret af latinamerikanske rytmer som salsa, merenque, cumbia og reggaeton.

Mere

Nakskov Bibliotek, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 09-10.30

Yoga for alle

Du skal ikke. være god til yoga, men i stedet skal du lade yoga være godt for dig. Undervisningen. vil være en blanding af blid og lidt mere energisk yoga og bestå af.

Mere

Århus Kunstakademi, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-14.35

Mal olie- og akrylmaleri

Dette kursus henvender sig til alle. Kurset giver en indføring i oliemaleriets muligheder. Vi arbejder med de maleriske og billedmæssige virkemidler: Farvens liv, maleriets stoflighed, billedkomposition og formverden.

Mere

AOF Brøndby Strand, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10.15-11.25

Yoga for ryg og lænd

På dette kursus vil du lære at bearbejde dine rygproblemer gennem yogaøvelser og afspænding. Vi har fokus på øvelser, der løsner op for spændinger, ubehag og smerter i din ryg, skuldre og nakke, samt styrker disse områder. Grundig individuel vejledning.

Mere

Kulturhotellet Rønde, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 11-12.50

Italiensk - Læsekreds

Mere

AOF Brøndby Strand, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 12-13.30

Yoga for alle

Tager udgangspunkt i Hatha Yoga og den enkelte deltager. Vi arbejder os gennem hele kroppen med forskellige øvelser, som strækker og styrker hele kroppen, der er undervisning i nogle af de klassiske yoga stillinger og i Mindfull Yoga.

Mere

Maribo Hallerne og Maribo Stadion, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 17-18.15

Styrketræning & bevægelighedstræning M. Fysioterapeut Helle S. Rasmussen

Styrketræning & bevægelighedstræning M. Fysioterapeut Helle S. RasmussenHoldet for dig, der gerne vil gerne styrke og optimere din krop. Det er fysioterapeutisk træning med fokus på kvalitet i øvelserne.

Mere

AOF Holstebro Aftenskolen, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 18-19.30

Italiensk for næsten begyndere

Du har den elementære grammatik på plads og et vist ordforråd, men du vil gerne være bedre til at samtale. Vi laver samtaleøvelser for at udvide vores ordforråd og lytteøvelser for at forbedre vores forståelse.

Mere

AOF, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 18.30-20

Patanjali yoga (Niveau 2)

For dig, der har kendskab til yoga og ønsker at arbejde dybere, få lidt flere udfordringer og blive introduceret til omvendte stillinger samt bagudbøjninger.

Mere

Lindevangskolen, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19-20.40

Spansk 7

Vi fokuserer på ordforrådet og samtale. Prioriteten er at kunne udtrykke sig klart og præcist. Du lærer at forstå en lang række krævende, længere tekster og at udtrykke dig flydende og spontant uden at lede særligt åbenlyst efter ordene.

Mere

Fokus fitness øst, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 08.15-09.15

Blid Morgen Yoga*(MIX)

"Vi skal ikke dyrke yoga for at blive bedre til yoga. Vi skal dyrke yoga for at blive bedre til at leve". Genstart kroppen med blid morgenyoga. I et roligt tempo bevæger vi kroppen igennem, og forbereder den på hverdagens aktiviteter.

Mere

Oasen, Pensionisternes Hus, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 09-11.45

Olie & akrylmaleri

Vil du gerne lære grundreglerne i olie og akrylmaleri? Her. bliver du bl.a. klogere på grunding og påtegning. Underviser sørger for, at du kan få individuel undervisning. alt efter dine ønsker.

Mere

Ry Hallerne, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 10-11.30

Lungekoret

Prøv et. sangfællesskab - og styrk din vejrtrækning samtidig. Dette tilbud. henvender sig til alle med lungerelaterede lidelser. Sangtræning er god. gymnastik for lungerne. Erfaringerne med korsang for mennesker med KOL, astma,.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 10-13.30

Maleri for øvede

Dette kursus henvender sig til øvede malere, som ønsker. vejledning og sparring til at vider udvikler og forny sit kunstneriske. udtryk. Kursets består primært af opgaver, personlige samtaler og. fælles billedgennemgange.

Mere

Lumsås Forsamlingshus, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 10.30-12

Blid hatha Yoga

Yoga er en motionsform, der genopbygger kroppen ved hjælp af. fysiske stillinger, åndedrætsøvelser og koncentration. En blid klasse, hvor alle kan være med. Der er fokus på, smidighed, styrke, holdning, åndedræt og. nærvær.

Mere

AOF Billedværkstedet, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 13-16.15

Tegning for begyndere og øvede

Kurset er for alle der elsker at tegne. Vi arbejder med forskellige opgaver og materialer. Det kan være en opstilling af genstande, portræt tegning, croquis eller med motiver fra landskabet.

Mere

Tingstrup skole, Motion: Andet motionstilbud 13 mødegange kl. 16.30-18

Yogilates

Er en træningsform, der kombinerer bevægelser inspireret af Pilates og Hatha. yoga. Målet med systemet er at trække på de gensidigt gavnlige træk fra begge. stilarter. En typisk rutine starter med en opvarmning af pilatesøvelser og.

Mere

Kolind+, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 17-18.15

Effekt - alsidig kropstræning

Mere

AOF Holbæk Kultur og Fritid, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 17-18.50

Fransk for let øvede

Du har. haft lidt fransk før og kan huske den mest elementære grammatik. Nu vil du i gang igen, for du vil gerne kunne klare dig i almindelige. hverdagssituationer, når du er i et fransktalende land og du vil også gerne.

Mere

AOF Center Odense - Nordfyn, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 17-18.50

Italiensk begyndere A1-2

Ciao, buongiorno - vi starter fra lektion 8. Vi læser efter bogen Passaparola 1 og har fokus på den mundtlige sprogfærdighed, der indøves gennem samtale, lytteøvelser, oplæsning og små, sjove opgaver.

Mere

Farum Kulturhus, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 17.30-21

Keramik

Kom i gang med keramikken. Du bliver introduceret til teknikker og muligheder med leret og kommer i gang med drejning, pladeteknik, modelleringsteknikker og måder at glasere på.

Mere