Spring til indhold

Arrangementer

Aktiv Fysioterapi, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 14-15.30

Klassisk Hatha Yoga hos Lene Frandsen (Aktiv Fysioterapi)

Hatha. yoga er også noget for dig, mand som kvinde ung eller ældre. Vejrtrækning, fokus, balance smidighed og nærværd i nuet er nogen. af de vigtige ingredienser i yoga. Det handler om at være i kontakt med sig selv, om krop og sjæl,.

Mere

Brønderslev Hallerne, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 14.30-15.45

Power Flow Yoga

I power flow yoga er der fokus på at både musklerne og den mentale styrke. Især musklerne omkring rygsøjlen og maven er i arbejde (coremusklerne). Der er kun få pauser, og vi "flyder" igennem en række stillinger.

Mere

Sæby Skole, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 17-19.35

Malekursus - begynder og øvet

Alle kan lære at male og vi starter fra bunden for dem, der har ønske om det. På kurset tilbydes undervisning og vejledning i bl.a. farvelære, komposition og maleteknikker.

Mere

Dronninglund Skole, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 17-19.35

Madlavning for mænd

Find forklædet frem og lad os sammen tilbringe nogle hyggelige timer sammen i køkkenet. Vi skal lave traditionel mad, men også nye spændende retter. Forkundskaber ikke nødvendige.

Mere

Søren Frichs Vej 36 G, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 18.30-21.30

Møbelpolstring og andet

Vi tager udgangspunkt i ét af dine gamle møbler, eller andre genbrugsting, som du ønsker at give nyt liv.

Mere

Vestervig Skole, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 19-21.15

Vævning

Har du en skaftevæv stående og har du brug for at få genopfrisket opsætningen. af denne eller har du bare lyst til at prøve at væve, så er dette kursus for. dig. På kurset undervises der individuelt, så der er plads til både nybegyndere.

Mere

Aarupskolen, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 19-21.45

Knipling - Moderne knipling

Moderne knipling, fordi vi i dag også laver lidt beklædning,. spændende juleting, i nye teknikker, mønstre fra mange. forskellige designer i ind og udland, selvfølgelig også hvad du. ønsker.

Mere

Hasle Blomster, Diverse: Undervisning 4 mødegange kl. 18.30-21.15

4 x blomster

På dette blomsterkursus er æstetikken og hyggen i højsædet. Du lærer bl.a. at arrangere buketter, krukker og fade med flotte forårsdekorationer. Medbring kniv, saks, skævbider og evt. limpistol. Kurset foregår i Hasle Blomster.

Mere

Nyborg Husflidsskole, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 13-17.35

Beklædningssyning

Et kursus for dig som har lyst til at sy. Få gang i symaskinen og giv din gadarobe et personligt preg. Vejledning af stof og facon. Få lært forskellige finish teknikker så syníng bliver lettere og resulstate flottere.

Mere

Merete Rohde Keramik, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 19-21.30

Keramik med Merete i Vemmelev

Vil du gerne udforske de mange muligheder indenfor. keramik, så kan du på dette kursus lære plade- og pølseteknik, modellere samt. prøve kræfter med at dreje. Jeg vil undervejs gennemgå forskellige teknikker til. inspiration.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 18.35-20.50

Fred i sind og krop

At lære sin indre fred at kende er en gave. Spørgsmålet er "hvordan kan. jeg bruge den indre fred til gavn for mig selv, og dermed også til gavn for. andre"?

Mere

Borgerskolen, Diverse: Undervisning

Klaver

Har du. lyst til at spille klaver, så er chancen der nu. Henvender sig til både begyndere og. øvede. Undervisningen foregår som.

Mere

Plantagehuset, Motion: Andet motionstilbud

Kropsbevidsthed

Her undervises i, hvorledes. man kan opbygge en stærkere og især mere stabil krop med øvelser, der. passer til helbredstilstanden. Du lærer at forholde dig til.

Mere

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 10-11.30

Yoga - Seniorer

Yogaundervisningen vil indeholde dynamiske øvelser og statiske stillinger, som du kan være stille i. Yoga harmoniserer krop og sind. Dine muskler indre organer og kredsløb kommer i balance.

Mere

Ringkøbing Skole, Rindum, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 19-21.35

Sykursus

For både begyndere og øvede. Her kan du. lære næsten alt indenfor syning. Du får hjælp til både mønster, stof og. syteknik. Du skal selv medbringe symaskine, stof, tråd, mønster, saks, målebånd. mv. Husk kaffe og kage.

Mere

Rønbæk Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 09-10.30

Yoga for begyndere/let øvede

Har du længe tænkt på at prøve yoga? Eller har du lavet yoga for mange år siden? Så er dette hold for dig. Vi arbejder med blide bevægelser, og du vil langsomt mærke, hvordan kroppen begynder at løsne og åbne op for muskler og led.

Mere

Kunstskolen Guldborgsund, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 09.30-12.05

Olie- og akrylmaling Tir 9.30

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at male. Kursisten er i centrum og der fokuseres på individuel vejledning. Igennem den individuelle vejledning introduceres kursisten til materialer, redskaber, farve- og kompositionslære.

Mere

Kunstskolen Guldborgsund, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 12.30-15.05

Olie- og akrylmaling Tir 12.30

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at male. Kursisten er i centrum og der fokuseres på individuel vejledning. Igennem den individuelle vejledning introduceres kursisten til materialer, redskaber, farve- og kompositionslære.

Mere

Kunstskolen Guldborgsund, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 15.30-18.05

Akvarel Tirs 15.30

Kurset giver den nødvendige viden for at få en god start med akvarelmaleri. Kurset omfatter: materialelære, papir, pensler, farver, opspænding og optegning, komposition, farvelære og vejledning om motiver og masser af maleøvelser.

Mere

Tinghuset, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 18.30-21.15

Glaskunst & Porcelæn

Kom og skab din egen glaskunst i vindues- eller bullseyeglas. Der kan bl.a. laves fade, huse, figurer, relieffer, smykker mm. Kun fantasien sætter grænser. Medbring dine egne idéer eller få inspiration på kurset.

Mere

AOF Herning, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 19-21.45

Syning af moderigtigt tøj

Mere

ØrnsøCentret, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19-20.30

Engelsk for øvede

Kan du tale engelsk til husbehov, men vil gerne forbedre dit ordforråd, din samtale og selvsikkerhed på engelsk? Så kom med på et aktivt og sjovt kursus, hvor du får øvet dig i at snakke.

Mere

AOF Frederikshavn, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga - hensyntagende

Hvis du har fysiske eller psykiske problemer som stress, nervøse lidelser, gigt, astma, skade i ryg, nakke, knæ, hofte eller andet, kan du være med på små hold, hvor der tages specielle hensyn.

Mere

Greve Borgerhus, Diverse: Undervisning

Klaver for alle - begyndere og let øvede

Vil du lære at spille klaver eller kan du allerede noget, og vil du lære mere?. Vi tager udgangspunkt i både noder og i dine yndlingssange, spiller klassiske stykker, viser og sange efter din smag. Vi bruger kreativitet og leg i musikken.

Mere

Horsens Byskole, Afd. Lindvigsvej, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 09-11.45

Fra klat til kunst med olie og akryl

Her laver vi øvelser, der bringer dig videre med dine. projekter, og du får vejledning til din egen kunst. Desuden arbejder vi med. temaer og teknikker. Du kan være med, selvom du ikke har været med før.

Mere

Østre Skole, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-12.40

Akvarel med Susanne Thea i Slagelse - for begyndere og øvede

Vi arbejder med akvarelmaleriets grundlæggende teknikker, farvelære og vi eksperimenterer. Jeg starter hver mødegang med at vise nye teknikker, som herefter afprøves og udvikles.

Mere

Skolen på Nyelandsvej, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 18-20.35

Lær at tegne - begyndere og letøvede

Lær at tegne det du ser, og udvikl din personlige streg gennem øvelser. Vi arbejder bl.a. med komposition, proportionering, skyggelægning, tegneteknik og forskellige skitsemetoder.

Mere

Lokalcenter Abildgården, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 19-21.45

Naura (rytmisk kor)

Naura er et århusiansk a cappella kor under ledelse af Nanna Lærke. Petersen. Koret består af 21 dygtige sangere, som forenes i 8-stemmige. korsatser tilført human beatbox. Naura har et alsidigt repertoire, hvor den rene, nordiske klang.

Mere

FOF Randers-Favrskov-Mariagerfjord, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 19-18.45

Spansk 2

Mere

Sundhedscenter Fryd, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 09-10.30

Yogalates Senior - Stabilitet, smidighed og balance *

En blanding mellem yoga og pilates, hvor vi kombinerer det bedste fra de to verdener i en skøn senior-kombi, der styrker både stabilitet, smidighed og balance.

Mere