Spring til indhold

Arrangementer

Ørstedskolen, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 17.30-21

Madlavning for mænd

Kom og bliv inspireret til hverdagens madlavning. Vi laver mad ud fra. sæsonens råvarer. Man kan selv være med til at vælge, hvilke retter vi skal tilberede. Alle.

Mere

Bryggergården, Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum, Udstilling: Historisk kl. 11 til 14

Åbningstider mandag og torsdag (dog ikke helligdage)

Særudstillinger: "Historien om bryggerfamilien Kjeldgaard" og "En by bliver til".

Mere

Entré: 50 kr

Ældre Sagen, Århus Midt, Diverse: Undervisning kl. 13 mødegange kl. 09.45-12

På tværs

Mere

KBH K, Fiolstræde, Diverse: Undervisning kl. 13 mødegange kl. 17-18.40

Latin - masterclass

Vi har læst samtlige fem bøger i serien »Cambridge Latin Course« og har behandlet de væsentligste grammatiske emner. Vi skal derfor på latin masterclass kun læse originallitteratur fra den klassiske periode 100 f.Kr. til 100 e.Kr.

Mere

Kolding Zoneterapi, Diverse: Foredrag kl. 19-20.30

Mindfulness, Meditation og Qigong - 4 gange

Dette er et forløb over 4 mandage 5/9, 3/10, 7/11 og 5/12-22. Få hjælp og værktøjer til at få styr på den stress der er i hverdagen. Du vil lære noget om mindfulness, Qigong og meditation.

Mere

Entré: 300 kr

Multihuset, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga i Multihuset, Kølvrå

Når jeg underviser er mit udgangspunkt at. møde dig, hvor du er og du vil som elev på mit hold få muligheden for at. arbejde med krop og sind. Vi arbejder med Asanas (yogastillinger),.

Mere

Virum Skole, Diverse: Undervisning

Klaver

Med udgangspunkt i netop dit niveau lærer du at spille små klassiske eller rytmiske stykker helt fra grunden. Som øvet kan du komme videre med mere komplicerede værker og teknikker. Nodelære/musikteori efter behov.

Mere

Frederiksberg Gymnasium, Diverse: Undervisning

Rockband

Savner du nogle at spille sammen med?. Synger du eller spiller i forvejen et instrument - og har du spillet i min. et år?

Mere

AOF Skive, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 08.30-18

Harmonika, Klaver og Keyboard

For alle over 18 år. Er du barn, skal du gå med en voksen. Endeligt mødetidspunkt vil blive aftalt forud, og der afsættes 22,5 min. undervisning pr. kursist.

Mere

Romalt Kultur- og Forsamlingshus (v/Romalt aktivitetshal), Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 11-12.10

Mor i form begyndere

Kroppen har efter en. graviditet og fødsel behov for at blive styrket igen, så den kan fungere. optimalt. Mor i form motion er. for dig som ønsker at komme i form igen og ligeledes få større kendskab til din. krop.

Mere

Gjesing Fritidscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09.30-10.29

Bevægelse og balance på land

Et hold for dig, som gerne vil passe på din krop. og lindre smerter og gener vha. bevægelse, balance- åndedræt- og kredsløbstræning. og ved at smøre leddenes bevægelighed. Alle øvelser er stående, gående eller. siddende.

Mere

Dåstrup Forsamlingshus, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 12.10-13.50

Pilates

Er en effektiv træningsform. Vi arbejder med bevægelighed i hele kroppen og. styrker alle de vigtigste muskelgrupper med særlig fokus på sammenhængen mellem. mavemuskler og åndedræt, der øger stabiliseringen af rygsøjle og.

Mere

Søren Frichs Vej 36 G, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 13.45-16.55

Akvarel og akryl på papir

Her får du undervisning i akvarel- og akrylmaleri samt tegnematerialer som blæk og kridt på papir.

Mere

Sorø Kultur- og Fritidscenter - Værkerne, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 16-19.30

Tromme/percussion

Med. udgangspunkt i musikstilarter som rock, blues, funk og jazz, lærer du stikteknik. og koordination mellem hænder og fødder, samt at spille fills der passer til det. enkelte nummer.

Mere

Sorø Kultur- og Fritidscenter - Værkerne, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 16-19.30

Elbas

Med udgangspunkt i musikstilarter som rock,. folk, blues, funk og jazz, lærer du at holde et groove, at improvisere, samt. selv at skrive en basgang ud fra nogle akkorder. Der er mulighed for at deltage.

Mere

Sorø Kultur- og Fritidscenter - Værkerne, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 16-19.30

Guitar

I guitarundervisningen kan du starte med at spille akkorder og enkle melodier efter tabulatur. Derefter kan du frit vælge om du vil specialisere dig i akustisk eller elektrisk guitar, og om du vil improvisere eller spille efter noder.

Mere

Ry Hallerne, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 17.30-18.30

Fysisk Træning

Fysisk. Træning. På. disse hold arbejdes hele kroppen igennem. Træningen er rettet mod dig, som. trænger til at forbedre kondition, udholdenhed og styrke med særlig fokus på.

Mere

Hindsholmskolen, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 17.30-18.45

MindYoga

Yoga med blide stræk og balanceøvelser, hvor vejrtrækningen er vores fokus ved hver øvelse. Vi laver øvelser for at gøre mave og ryg muskler stærke og stabile sammen med de andre muskler og led i kroppen.

Mere

Skolen ved Søerne, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 18-19.15

Akustisk og rytmisk guitar

Kunne du tænke dig at akkompagnere dig selv og andre, eller spille små solo-guitarstykker? Vi arbejder med becifring, rytmelære, fingerspil og sammenspil og med repertoire fra rock, blues, jazz, pop og klassisk. Der er 2-3 deltagere pr. hold.

Mere

Træningscentret, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 18-19.40

Ryghold-Videbæk(H)

Et lille hold for personer med dårlig ryg/hofte/skulder, hvor der tages hensyn til den enkeltes behov og muligheder. Der indgår Gotved bevægelse. Vi arbejder med stabilitet og styrke omkring rygsøjle og bækken. Der afsluttes med afspænding og udspænding.

Mere

Smykkeværkstedet, Keramikken, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 17.30-21.10

Smykkehåndværk

Smykkefremstilling. for både erfarne og nysgerrige begyndere. Med udgangspunkt i de traditionelle. håndværksdiscipliner vil der blive arbejdet med smykker med fokus på form,. forarbejdning og udtryk.

Mere

Ældre Sagen, Århus Nord, Diverse: Undervisning kl. 14 mødegange kl. 11-12.22

Nord Yoga

Mere

Bramming Kultur- og Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic

Sund ryg i varmt vand

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga

For dig med skavanker og særlige hensyn. Lider du af spændinger, smerter eller. andre fysiske skavanker? På vores hold underviser vi i hensyntagende yoga, som. er skånsom træning i et roligt tempo. Med.

Mere

Lejbjergcentret, Motion: Gymnastik/aerobic

Varmtvandskursus - Bevægelse og afspænding *

Overordnet beskrivelse af varmtvandskursus: Det forunderlige med kroppen er, at alt som bruges og trænes vil udvikles eller i det mindste skydes nedbrydningen af kroppen på grund af alder længere frem i tiden.

Mere

Gymnastikhuset, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning

Vandgymnastik er træning, hvor hele kroppen bliver. rørt godt igennem, med fokus på arbejde med god holdning og stabilitet i. kroppen. Balance,- koordination,- styrke,-. udholdenhed.

Mere

Yoga i Valby, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga

For dig med. skavanker og særlige hensyn. Lider du af spændinger, smerter eller andre fysiske. skavanker? På vores hold underviser vi i hensyntagende yoga, som er skånsom. træning i et roligt tempo. Med yoga kan du.

Mere

PTU Rødovre, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandsbassin

Bassintræning. er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i. ryg, hofter, led og muskler. Det varme vand virker smertelindrende, og derfor. er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og.

Mere

Ølstykke Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandsbassin

Bassintræning. er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i. ryg, hofter, led og muskler. Det varme vand virker smertelindrende, og derfor. er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og.

Mere

Hjerneskadecentret, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 13-14.40

Bevægelse og afspænding - for personer med erhvervet hjerneskade

Tilrettede stillinger og øvelser, som styrker og bevæger krop og led og træner balance og koordination. Vi har fokus på vejrtrækningen og afslutter med liggende afspænding. For personer med erhvervet hjerneskade.

Mere