Spring til indhold

Arrangementer

Svømmeklubbben SMUT, Motion: Svømmetræning kl. 15:15

Småbørnssvømning 1-2 år

Gennem sang og leg arbejdes med vandtilvænning, grundgreb- og dykketeknikker samt stimulering af sansemotorikken. Alt dette foregår i trygge rammer sammen med én forælder og er på det enkelte barns præmisser.

Mere

Pris: 350 kr

Svømmeklubbben SMUT, Motion: Svømmetræning kl. 16:45

Tumlinge 2-4 år

Svømmetræning for de større småbørn. Børnene lærer gradvist at give slip på forælderen og lærer at bevæge sig i vandet uden hjælp.

Mere

Pris: 350 kr

Fabrikken - Center for sundhed, Motion: Andet motionstilbud 8 mødegange kl. 12.50-13.50

Træning med osteoporose (knogleskørhed) med Kristina

Hold dig aktiv,. også selvom du har osteoporose! Vær med til at styrke dine knogler, muskler og. led gennem knoglevenlig og sjov træning :). Lider du af osteoporose. (knogleskørhed), så kan osteoporose-træning hjælpe dig.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Motion: Andet motionstilbud 9 mødegange kl. 17-18

Mavedans - Begynder

Mavedans er sund og sjov motion, hvor alle kroppens muskler bliver brugt. Dansen kan være med til at øge din kropsbevidsthed og selvsikkerhed.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Motion: Danseundervisning 9 mødegange kl. 18.15-19.50

Mavedans - Fortsætter

Mavedans for fortsættere er holdet for dig, der har danset mavedans i et par sæsoner og har kendskab til dansens grundbevægelser. Her dykker vi ned i sværere eller længere dansekombinationer og vi kan også arbejde med rekvisitter.

Mere

Frivilligcenter Nyborg, Motion: Andet motionstilbud 16.30-17.30

Naturtræning - Nyborg

Har du gigt, holder af at være i naturen, og har du lyst til at blive en del af et inspirerende fælleskab? Så kom med til Naturtræning, som er Gigtforeningens bevægelsestilbud til dig med gigt.

Mere

Pris: Fra 295 kr

Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov, Motion: Andet motionstilbud 9-10

Naturtræning - Store Heddinge

Har du gigt, holder af at være i naturen, og har du lyst til at blive en del af et inspirerende fælleskab? Så kom med til Naturtræning, som er Gigtforeningens bevægelsestilbud til dig med gigt.

Mere

Pris: Fra 295 kr

Tårnby Hovedbibliotek, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 11.30-13

Blid - Hatha Yoga

Yoga forener og skaber harmoni mellem krop og sind, øger din smidighed og styrker dine muskler og led. Åndedrætsøvelserne hjælper på din vejrtrækning og giver større udbytte af yogaen. Du får indre ro og balance af at gå til yoga.

Mere

Valdemarskolen, Motion: Danseundervisning 15 mødegange kl. 17-18

Motionsdans for begyndere m/ Ditte Hørmark

Dette hold er en kombineret måde at træne, styrke og forebygge din krop på en sjovere måde til musik. På dette hold, vil vi øve basistrin i simple sammensætninger til både nye og gamle hits.

Mere

Valdemarskolen, Motion: Danseundervisning 15 mødegange kl. 18.15-19.15

Motionsdans for øvede m/ Ditte Hørmark

Motionsdans for øvede. Dette hold er en kombineret måde at træne, styrke og forebygge din krop på en sjovere måde til musik.

Mere

Valdemarskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 19.30-21

Yoga for mænd m/ Ditte Hørmark

Supplér din træning med yoga og få det maksimale udbytte, hvad. enten du cykler, løber eller spiller fodbold. Yoga kan optimere din restitution og minimere risikoen for. overbelastninger og skader.

Mere

AOF Viborg Aftenskole, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 17.45-19.15

Yoga for let øvede/øvede

Vil du arbejde videre med. traditionelle asanas fra Hatha Yoga og Tao Yin Yoga?. Yogaen giver dig øget indre ro og. nærvær i krop og sind, og vi træner i kombination med mere dynamiske serier i. et sammenhængende flow.

Mere

Sakskøbing Sportscenter, Motion: Andet motionstilbud

Aqua-fitness for XXL

Det kan både være svært at finde en motionsform, som passer én, når man er overvægtig eller svært overvægtig. Bevægelse i vand er oplagt, idet vandet bærer kroppen oppe.

Mere

Kroppens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 22 mødegange kl. 09-10.15

Motion for kvinder

Undervisning for dem, der ønsker at bevare kroppen smidig, udholdende og stærk. Vi arbejder med kroppens muligheder til glad musik. Pulsen skal være høj og sveden skal pible frem.

Mere

Kroppens Hus, Motion: Andet motionstilbud 22 mødegange kl. 10.30-11.45

Motion for kvinder & mænd- lavere tempo

Bevægelse for kvinder - mindre tempo. Undervisning for dem, der ønsker at bevare kroppen smidig, udholdende og stærk i et mindre tempo. Vi arbejder med kroppens muligheder til glad musik.

Mere

Mosedeskolen, Motion: Gymnastik/aerobic

Hatha yoga for alle m/ Pernille B. Michaelsen

Yogaen kan lære dig at finde tilbage til dig selv. Den kan finde dine grænser og udvide dem både fysisk og mentalt, så du bliver i stand til at hvile i den du er og få en fysisk og mental balance.

Mere

DGI Huset Herning, Motion: Andet motionstilbud

Slid- og leddegigt

Varmtvandstræning for personer med slid- og leddegigt. Træning i det varme vand aflaster og dæmper smerter i led og muliggør bevægelser og træning der ikke er muligt på land.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning hensynt. m/ Malene Botved

Dette hensyntagende hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere

Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning (H)

Træning i vand er rigtig gavnlig for hele kroppen på mange måder. Belastningen af leddene nedsættes væsentligt af opdriften i vandet, balancen udvikles, hjerte og kredsløb styrkes, og anspændte muskler løsnes.

Mere

Allerød Karateklub, Motion: Gymnastik/aerobic 22 mødegange kl. 09-10.30

Mild Yoga

Kom og nyd mild Hatha-inspireret yoga i hyggelig bygning lige. ved udkanten af skoven. I undervisningen arbejder vi med styrke, smidighed, balance,. kropsbevidsthed, bevægelsesterapi og åndedræt, i en lang række stillinger og.

Mere

Bækkebo Park 2 A-B, Motion: Gymnastik/aerobic 23 mødegange kl. 12-13.30

Nærgymnastik - Bækkebo - via sundhedscenter

Nærgymnastik er specialhold for dig, som har deltaget i et genoptræningsforløb via Tranehaven, eller dig, der af andre grunde har brug for denne træning.

Mere

FOF København og Nordsjælland, Motion: Gymnastik/aerobic 40 mødegange kl. 12.30-14

Yin yoga

Mere

Taastrup Medborgerhus, Motion: Vandretur/stavgang Hver onsdag 18:30

Motionsgang - Træningsture onsdage aften

På Taaspidsernes aftenture går vi 6 km.

Mere

Gratis

Frederiksberg Have Yoga, Motion: Andet motionstilbud 3 mødegange kl. 19-20.30

Kropsterapeutisk træning - nakke/skulder - sommerhold

Mere

Yoga Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 09-10.30

Yin yoga - sommerhold

På dette sommerhold har vi hensyntagende undervisning i yin yoga for dig med fysiske skavanker. Yin yoga er en rolig og meditativ yogaform, baseret på bl.a. den kinesiske meridianlære.

Mere

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 16.45-18.15

Sommeryoga for alle

Er du nysgerrig på hvad yogaen kan give dig, eller vil du gerne holde dig i gang over sommeren, så kom med på dette korte forløb.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 08-08.55

Barre pilates træning (5X) m/ Isabel Lohmann

Leder du efter en sjov og effektiv måde at tone og styrke dine muskler, forbedre din kropsholdning og øge din fleksibilitet? Så er vores Barre træningstime lige noget for dig.

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 15-16.30

Restorativ Yoga - Sommer

Nyhed! Kort sommerforløb på 6 mødegange, lige til enten at forlænge din yoga træning eller prøve af, om Restorativ yoga er noget for dig. Restorativ yoga er for alle der har brug for at sætte farten. ned og slappe mere af.

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 17-18.30

Hatha og yin Yoga - Sommer

Nyhed! Kort sommerforløb på 6 mødegange, lige til enten at forlænge din yoga træning eller prøve af, om Hatha og yin yoga er noget for dig. Vi arbejder overvejende med hatha yoga. Der bliver arbejdet grundigt.

Mere

Ravnsborg Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 09-10.30

Torsdags Yoga i Horslunde

Yoga med brug af åndedrættet, gode stræk og masser af forskellige dynamiske øvelser, samt afslutning med en afspænding. Kombinationen indvirker på hele kroppen og skaber balance mellem krop og sind.

Mere