Spring til indhold

Arrangementer

FOF København, Motion: Gymnastik/aerobic 36 mødegange kl. 15.15-16.45

Fysio-pilates

Mere

FOF København, Motion: Gymnastik/aerobic 36 mødegange kl. 16.50-18.20

BodyMind pilates

Mere

KongeåBadet, Motion: Andet motionstilbud 36 mødegange kl. 08-08.45

Træning i varmt vand i Vamdrup

Vedligeholdelse og styrke til hele kroppen. Hver gang vil vi træne muskelstyrke, kondition, balance og udspænding. Vi får pulsen lidt op i det dejlige vand.

Mere

Wegeners Gaard, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 14.15-15.45

Bevægelse og afspænding - kvinder

Hold din krop i form, og lær at lytte til kroppens signaler, så du kan opnå harmoni gennem en rolig og veltilrettelagt træning.

Mere

Plantagehuset, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09.15-10.45

Qi Gong og Sheng Zhen - Hensyntagende

Har du nedsat bevægelsesfunktion?. Kunne du tænke dig at få styrket både krop og sind?. Du vil lære bilde Qi Gong og Sheng Zhen-øvelser med kærlig selvomsorg og meditation for øget styrke, smidighed, energi, afslappelse og indre ro?

Mere

Farum Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 14-15.30

Yoga for dig med smerter

Blid og skånsom yoga med plads til dig, dine skavanker og evt. kroniske smerter. På holdet er der plads til pauser og plads til at være. tilstede uden at skulle præstere. Du er med på det niveau, som du er klar til,.

Mere

Vestbad, Motion: Andet motionstilbud 11 mødegange kl. 14-14.45

Øvelser i varmtvandsbassin

Vi træner i varmt vand, der virker smertelindrende, men også styrker dig pga. vandets modstand. Varmtvandstræning er derfor både skånsom og effektiv. Du får trænet din kondition, bevægelighed, muskelstyrke og balance.

Mere

Vestbad, Motion: Andet motionstilbud 11 mødegange kl. 14.50-15.50

Vandgymnastik for personer med gigt

Vi træner i varmt vand, der virker smertelindrende, men også styrker dig pga. vandets modstand. Varmtvandstræning. er derfor både skånsom og effektiv. Du får trænet din kondition, bevægelighed,. muskelstyrke og balance.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 16.45-18.15

Meditativ YogaPilates - let øvede

Stress af, mens du får trænet hele kroppen. Du ligger ned en god del af tiden og følger guidningen med lukkede øjne, mens. du fordyber dig i øvelserne og falder ind i dig selv i et kropsligt nærvær. Vi styrketræner og afspænder i en.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 18.30-20

Meditativ YogaPilates - øvede

Lad dit sind falde til ro, mens du gradvis. synker ind i et kropsligt nærvær. Du følger guidningen med lukkede øjne meget. af tiden, mens du fordybet i dig selv træner mave, ryg, baller, skuldre, arme. og ben.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 08-08.55

Barre pilates træning m/ Isabel Lohmann

Leder du efter en sjov og effektiv måde at tone og styrke dine muskler, forbedre din kropsholdning og øge din fleksibilitet? Så er vores Barre træningstime lige noget for dig.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 11.45-12.45

Ryg yoga

Ondt. i nakke/skuldre?. Ondt. i lænden?. Det. kender de fleste af os vel til, enten en gang imellem eller dagligt. Hvis du. kan nikke genkendende til det, er dette hold lige noget for dig, vi har her.

Mere

Greve Stadion & Idrætscenter, Motion: Andet motionstilbud 4 mødegange kl. 19.05-20

Motionsdans og bevægelse (4X) m/ Lene Nielsen

Motionsdans er en sjov, energisk og anderledes træningsform inspireret af zumba, der styrker din krop, koordination, fleksibilitet, balance og kondition. Formålet er at gøre din træning sjov på en anderledes måde - så du holder din krop stærk og smidig.

Mere

Herlev Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 10.30-11.40

Pilates øvede

Pilates som træningsform styrker effektivt og koncentreret musklerne i hele kroppen, og giver dig en god kropsholdning og slanke samt smidige muskler.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 12.20-13.50

Kol - fokus på lungerne

Hensyntagende specialundervisning. Øvelserne har fokus på sammenhæng mellem træning og åndedræt. Du lærer at give mere plads til åndedrættet og samtidig forbedres din iltoptagelse, og du bliver mindre forpustet.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 08.15-09.30

Yin yoga - yinmind, afstressende

Yin yoga. er en fordybende praksis med rolige bevægelser og stillinger, som arbejder dybt. ind i dit bindevæv i kroppen. På dette. forløb arbejder vi med en mindful tilgang med opmærksomhed på lige nu og have.

Mere

Kulturhuset Kilden, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 16.30-17.30

Qi Gong

Grundtræningen består af enkle øvelser, som udføres stående i et langsomt og meditativt tempo. Øvelserne er bløde og organiske og kan udføres af alle.

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 08-08.55

Hatha yoga for de morgenfriske m/ Line H. Nielsen

Yoga er nænsom, men effektiv træning af hele kroppen. Det er skånsomme øvelser, som styrker og smidiggør muskler og led, forbedrer din balanceevne og strækker dit bindevæv.

Mere

Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 17-18.30

Hatha flow yoga

Her dyrker vi dynamisk yoga, hvor stillingerne udføres i et "flow" og kædes sammen med åndedrættet. Det er yoga, der styrker og strækker din krop samt øger din fleksibilitet og fokus. Du guides til nærvær i nuet og dybere kontakt med dig selv.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 09.30-11

Træning - knogleskørhed (inkl. maskintræning)

Ved aldersbetinget afkalkning er der en moderat øget risiko for at pådrage sig brud. Men med den rette motion og bevidsthed om hensigtsmæssige og uhensigtsmæssige bevægelser og arbejdsstillinger, kan knogletabet begrænses.

Mere

Hedehuset, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 18-19.20

Hatha yoga

I Hatha Yoga er der fokus på styrke, smidighed og indre ro. Du lærer klassiske yogastillinger og kommer til at arbejde med dit åndedræt. En typisk klasse starter med en kort meditation og måske en åndedrætsøvelse efterfulgt af opvarmning.

Mere

Frederiksberg Have Yoga, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 19-20.30

Kropsterapeutisk træning - nakke/skulder

Har du smerter i nakke- og skulderområdet? Forstyrrer din krop dig?. Gennem øvelser og dybe stræk vil du forstå din krops signaler. Der er tale om fysisk træning og mindfulness i ét.

Mere

Kastrup Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse og motion i vand

Vi starter med at bevæge os til rytmisk musik, og arbejder hver gang hele kroppen igennem med vekslende øvelser i et roligt tempo. Øvelserne foregår stående, siddende og liggende. Vi slutter af med afspænding.

Mere

Foreningshuset Nørredamsvej, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 16-17.30

Hatha yoga

Yoga er med til at løsne op og frigøre spændinger, strække kroppen ud og sætte gang i kredsløbet. Yoga er skønt og handler ikke om æstetiske idealer, men om at det skal føles godt. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN.

Mere

Sønder-Felding Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 18.05-19.35

Yoga Mix

Yoga og Pilates i skøn forening. Vi starter med yin yoga, hvor de fleste yogastillinger foregår liggende eller siddende i 3-5 minutter af gangen.

Mere

Sønder-Felding Hallen, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 19.40-20.40

Yoga for mænd - Sdr. Felding

Her er der plads til både stive ben og dårlig balance, men vigtigst af alt - godt humør og go' humor! Der arbejdes med styrke, balance og udholdenhed, og du vil igennem timen opleve en større kropsbevidsthed og et friere åndedræt.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 19 mødegange kl. 10-10.45

Yin yoga - 60+

Vil du gerne gå til yoga, men har aldrig prøvet det før, så er holdet lige her, netop til dig der vil forsøge og mærke, hvordan yoga kan være godt for din krop og dit velbefindende.

Mere

Hjortespringbadet, Motion: Gymnastik/aerobic

Bevægelse i varmt vand

Bevægelse og afspænding i 34 grader varmt vand.

Mere

Kirkebjergsalen, Motion: Gymnastik/aerobic 33 mødegange kl. 10.30-12

Yoga for en bedre ryg

Yoga er for alle og på dette hold vil de formiddagsfriske møde yogaøvelser, hvor alle kan være med, og som løsner og skaber energi til resten af dagen. Din yogapraksis starter både blidt på yogamåtten og slutter med en rolig afspænding.

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic 33 mødegange kl. 09.30-11

Træning - knogleskørhed

Mere