Spring til indhold

Arrangementer

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 17-18.30

Yoga for vitalitet og smidighed - Vejle

På dette forløb vil du få yoga med fokus på lettere styrke og kredsløb samt smidighed og afspænding. Det er et hold hvor alle, uanset erfaring med yoga, er hjertelig velkomne.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09-10.30

Bevæg dig glad med Liselotte Le Dous

Gennem den dejlige tidløse Gotved-gymnastik vil vi blidt arbejde hele kroppen godt igennem i et tempo, hvor alle kan være med.

Mere

Herlev Hospital, Motion: Svømmetræning kl. 12.20-13.05

Bassintræning, Herlev Hospital Hold 1

Mere

Pris: 300 kr

Herlev Hospital, Motion: Svømmetræning kl. 13.50-14.35

Bassintræning, Herlev Hospital Hold 3

Mere

Pris: 300 kr

Kultur- og Medborger Huset40, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga -i Huset40

Gennem rolige, blide tilpassede yogaøvelser, søger vi at skabe. balance, smidighed og velvære i krop og sind. Vi strækker, styrker og løsner. kroppens muskler og væv, aktiverer og stimulerer kredsløb og indre organer,.

Mere

Maribo Skole, Blæsenborgafdelingen, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse i Vand

Sjov og hyggelig træning. og afspænding i vand, der tilpasses deltagernes behov. Vandgymnastik er særlig. godt for dig som har gener i led og muskler, men alle er velkomne. Vi opvarmer.

Mere

Egedalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 08.30-10

Glad og i form

På dette hold får du gennemarbejdet dine led. Der arbejdes med balancen med udgangspunkt i kroppens centrum. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN.

Mere

Kampsportscentret, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10.30-12

Callanetics med pilates og yoga

Få arbejdet kroppens muskler og led godt igennem. Vi lægger særlig vægt på skuldrene, ryggen, maven, balderne og lårene samt kropsholdningen. Vores inspiration er hentet i både pilates, yoga, callanetics og effekttræning.

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 08.45-10.15

Bevæg - bevar din krop

Her får du en. sjov og effektiv træning til de behov, netop du har. Her er plads til at være. forskellige. Psykomotorik giver mental glæde og velvære i kroppen. Du får mere. styrke og kropsbevidsthed.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09-10.30

Yoga med hensyn

Dette hold er for dig med akutopstået eller permanente skader, som har brug for lidt ekstra hensyn. Man kan stadig sagtens lave yoga, selvom kroppen ikke kan det samme som den kunne engang.

Mere

LOF Huset, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09-10.30

Yoga og afspænding

Hovedpine, træthed og smerter i. ryg, skuldre og nakke skyldes ofte forkert brug af musklerne. Nogle. muskelgrupper har brug for at blive styrket, mens andre muskler skal udspændes.

Mere

Det gamle Bibliotek, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 10.30-12

Balance og Ro i din Krop enkel og blid kropstræning

Balance og ro i din. Krop. Enkel og blid. Kropstræning til styrke, smidighed og velvære i krop og sind. Trænger din krop til et. Kærligt løft, dine muskler til at blive smidiggjort, styrket og afspændt. Dine.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 10.45-12.15

Yoga for gigtramte - hensyntagende hold

Hensyntagende hold. Yogaholdet for gigtramte er specielt til mennesker med forskellige former for gigt. Yoga er en blid og hensyntagende motionsform, som er meget velegnet til mennesker med gigt.

Mere

LOF Huset, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 11-12.30

Yoga skulder, nakke og ryg

Hovedpine, træthed og smerter i. ryg, skuldre og nakke skyldes ofte forkert brug af musklerne. Nogle. muskelgrupper har brug for at blive styrket, mens andre muskler skal udspændes.

Mere

LOF Huset, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 12.45-14.15

Hatha Yoga

Er den gren. af Yoga som arbejder med den fysiske krop. Yoga-øvelserne er udformet i nøje. overensstemmelse med den menneskelige fysiologi og udvikler ikke blot musklernes.

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 17-18.30

Hatha Yoga - for alle

Formålet med yoga er bl.a. at øge velværet i hverdagen. Måske er det i denne. sæson, du skulle melde dig på et yogahold! Yoga er kendt for sin forebyggende og. helbredende virkning. Yogaøvelserne stimulerer muskler, nerver og giver velvære,.

Mere

Ravnsborg Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 09-10.30

Tirsdags Yoga i Horslunde

Yoga med brug af åndedrættet, gode stræk og masser af forskellige dynamiske øvelser, samt afslutning med en afspænding. Kombinationen indvirker på hele kroppen og skaber balance mellem krop og sind.

Mere

Haslev Seminarium Sportshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 12.30-14

Rygtræning for damer

Rygtræning med udspænding/ afspænding - holdningslære/kropsbevidsthed. Vi. arbejder med styrketræning og smidighedstræning for ryggens muskulatur for. derved at undgå dårlig ryg. Vi afslutter hver træningsgang med afspænding. Alle.

Mere

Haslev Seminarium Sportshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 14-15.30

Genoptræning af kroppen

Genoptræning af arme, ben og krop m.v. Hensyntagende hold, for deltagere med. et handicap. Kun damer. Hensyntagende hold!

Mere

Branderslev gl. Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 15.30-17

Tirsdags Yoga i Branderslev

Yoga med brug af åndedrættet, gode stræk og masser af forskellige dynamiske øvelser, samt afslutning med en afspænding. Kombinationen indvirker på hele kroppen og skaber balance mellem krop og sind.

Mere

Haslev Seminarium Sportshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 15.30-17

Rygtræning - mixhold - hensyntagende hold

Rygtræning med udspænding og afspænding - holdningslære/kropsbevidsthed. Vi. arbejder med at styrketræning og smidighedstræning for ryggens muskulatur for. derved at undgå dårlig ryg. Vi afslutter hver træningsgang med afspænding. Alle.

Mere

Haslev Seminarium Sportshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 17-18.30

Rygtræning for herrer

Dette rygtræningshold tilgodeser, hvad man måtte have af problemer omkring. sin krop, eller blot brug for mere energi, kræfter, kropsbevidsthed og smidighed. i dagligdagen. Rygtræning der afsluttes med afspænding, hensyntagende hold.

Mere

Branderslev gl. Skole, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 17.15-18.45

Tirsdags Yoga For mænd

Dette hold er for mænd, der har lyst til at prøve kræfter med yoga. Her er ingen røgelsespinde, lotusstillinger og vi skal ikke slå knude på os selv, eller smide benene over nakken. Vi skal have løsnet kroppen, finde styrke og udholdenhed.

Mere

Motionslokalet, LOF, Torvet 21, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga med pilates

Traditionel Hatha Yoga tilsat styrkende pilates-øvelser. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN. Undervisningen er varieret og sikrer, at kroppen bliver arbejdet igennem med både større styrke, spændstighed og udholdenhed i sigte.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Malene Botved

Bassintræning er yderst velegnet, hvis du har problemer med dine led, skal genoptrænes efter operation, har brug for kredsløbstræning for hjerte- lungefunktion eller har behov for skånsom træning.

Mere

Egholmskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 19-20.30

Hatha yoga - vejen til bedre velvære (Letøvede/øvede)

Hatha yoga - for dig der kender vejen til bedre velvære (Letøvede/øvede). Hatha yoga er mødet mellem din styrke, din krop, dit sind og din sjæl i nuet.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 11-11.45

Svøm og træn m/ Jytte Kure

Kombi hold, svøm og træn. Dette hold er for dig der gerne vil kombinere svømning med vandgymnastik. Vi starter med svømning ca. 15 minutter, derefter er der vandgymnastik i ca. 30 minutter.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 11.45-12.30

Hensyntagende varmtvandstræning m/Jytte Kure

Bassintræning er yderst velegnet, hvis du har problemer med dine led, skal genoptrænes efter operation, har brug for kredsløbstræning for hjerte- lungefunktion eller har behov for skånsom træning.

Mere

Bevægelseslokalerne, Motion: Andet motionstilbud

Yoga

Stående øvelser, som strækker, styrker og smidiggør musklerne. Fødderne og benene trænes til at bære kroppen. Ankelled, knæled og hofteled lærer at samarbejde - til gavn for hele ryggen.

Mere

Kolding Uddannelses Center (KUC), Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09.45-11.15

Yoga - hensyntagende - Kolding

Vi arbejder med hele kroppens bevægelighed og med nervesystemet. Vi arbejder med alle led og muskler i kroppen. Vi arbejder også med åndedrættet. Yoga påvirker også hvordan vi har det mentalt.

Mere