Spring til indhold

Arrangementer

Yoga ved Søerne, Motion: Andet motionstilbud 8 mødegange kl. 19-20.30

Hatha yoga

Ophobede spændinger løsnes, og din vitalitet og energi genskabes. Teknikken er klassisk hatha yoga med yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine og nakkespændinger.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 07-08

Morgenyoga

Morgen Yoga for dig der gerne vil styrke din krop og mærke varmen, som også ønsker at slippe hverdagens stress og jag. Vi varmer stille og roligt op og har fokus på et blidt flow alle kan være med til og afslutter med afspænding.

Mere

Agoraen, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 15.15-16.45

MediYoga - hensyntagende

Yogaen er tilrettelagt for dig der ikke kan deltage på et almindeligt yogahold. Øvelserne bliver tilrettelagt dit nuværende funktionsniveau. Øvelserne er blide og giver dig større styrke og bevægelighed. Alle øvelserne kan også laves siddende på en stol.

Mere

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 15.15-16.45

Blid Hatha Yoga for seniorer

I Bettinas "Blid Hatha yoga for seniorer" time vil du på en blid og hensyntagende måde bevæge dig ind i en dyb indre ro, samtidig med der fokuseres på specielle yoga øvelser, som blidt styrker din krop.

Mere

AOF Viborg Aftenskole, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 16-17.30

Hensyntagende Qi Gong, Selvmassage og Meditation

Har du nedsat. bevægelsesfunktion, og kunne du tænke dig at få styrket både krop og sind?. Du vil lære. blide Qi Gong-øvelser, kærlig selvomsorg og meditation, som kan give dig øget. smidighed, styrke, afslappelse og indre ro.

Mere

Kongehøjskolen, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 17-18.30

MediYoga

Har du.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 18.45-20

Yoga, meditation og afspænding

Med blide yogasekvenser og afspænding frigøres leddene, bindevævet fugtes og spændinger løsnes. Hele kroppen styrkes, og det giver en god jordforbindelse.

Mere

Sundhedscenter Fryd, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 09-10.30

Yoga for mænd *

Til "Yoga for mænd" vil vi i en rolig atmosfære arbejde hele kroppen igennem i en vekselvirkning mellem klassiske yogastillinger og supplerende øvelser, der smidiggør, styrker og vedligeholder kroppen.

Mere

Sundhedscenter Fryd, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 10.45-12.15

Stille yoga *

Stille yoga bruger elementer fra yin yoga og restorativ yoga og derved arbejdes kroppen roligt igennem i et samspil mellem dyb afspænding af muskler og blide stræk af bindevæv.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 10.45-12.45

Hens. Fordybelses yoga - onsdage

Hensyntagende. Dette er et kursus for såvel nye elever som for elever, der allerede kender til yoga. Vi starter med fysiske øvelser, der frigør grovere spændinger i kroppen, giver kropsbevidsthed og harmoniserer.

Mere

Sundhedscenter Fryd, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 12.30-14

Senior yoga 60+ *

Senior yoga er for dig der er over de 60 år og ønsker at gå til noget yoga. Yogalektionen sammensættes af klassiskhatha yoga og supplerende øvelser, der. tilsammen stiler mod øget sundhed, velvære og livskvalitet. Fysiske.

Mere

Glostrup Idrætspark, Motion: Andet motionstilbud

Zumba fitness

Zumba for 50+ og begyndere. Holdet er for de aktive ældre, begyndere, nybagte mødre (eller fædre) og dem, som synes, at en almindelig Zumba-time går for stærkt.

Mere

Kulturladen, Fuglebjerg, Motion: Bordtennis 09:30 - 11:00

Bevægelse- styrke- afspænding for m/k

Oplev glæde ved at få en behagelig og effektiv måde uden bagefter at være øm og træt. Hele kroppen arbejdes igennem med kredsløb- og styrketræning samt ud- og afspænding.

Mere

Pris: 1200 kr

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 18-19.30

Tai Chi

Langsomme rolige bevægelser, der udvikler din kropsbevidsthed, stimulerer dine indre organer, forbedrer kredsløbet og dit velbefindende. Øvelserne hjælper på din koordination, balance og evnen til at koncentrere dig.

Mere

Salsa Holstebro, Motion: Danseundervisning kl. 18.30 & 20

Cubansk salsa for begyndere (uden fast partner)

Mere

Pris: Prisen: fra 600 kr

Reersøhuset, Motion: Gymnastik/aerobic

Hensyntagende yoga - Reersø

På dette hold kan du sagtens være med, hvis du fx har gigt, fibromyalgi, piskesmæld, nakke-/skulder-/ryg problemer. som afholder dig fra at deltage på et alment bevægelseshold.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 09-10.30

Yoga med hensyn

Små hold for mænd og kvinder.

Mere

Hollænderhallen, Motion: Andet motionstilbud 13 mødegange kl. 11-12.15

Udendørstræning i Dragør

Let muskeltræning, balance, smidighed og afspænding. Du kommer hele kroppen og alle muskelgrupper igennem. Vi tager hensyn til dine behov og arbejder med stående, siddende og liggende øvelser, der løser op for dine spændinger i kroppen.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 16.45-18.15

Meditativ YogaPilates - let øvede

Stress af, mens du får trænet hele kroppen. Du ligger ned en god del af tiden og følger guidningen med lukkede øjne, mens. du fordyber dig i øvelserne og falder ind i dig selv i et kropsligt nærvær. Vi styrketræner og afspænder i en.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 18.30-20

Meditativ YogaPilates - øvede

Lad dit sind falde til ro, mens du gradvis. synker ind i et kropsligt nærvær. Du følger guidningen med lukkede øjne meget. af tiden, mens du fordybet i dig selv træner mave, ryg, baller, skuldre, arme. og ben.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic

Afspænding og bevægelse

Hold din krop ved lige og få mere energi og glæde i din træning. Til glad musik får du bevæget de store og små led ved stående, gående og dansende bevægelser. Du får større udbytte ved at træne sammen med andre end at stå alene hjemme i dagligstuen.

Mere

Maribo Skole, Blæsenborgafdelingen, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse i Vand

Træning i. vand for dig med smerter eller bevægeindskrænkning i kroppen pga. knogleskørhed, gigt eller andre led problemer, følger efter sygdom/ operation. eller det kan være gener i nerver og muskler, der hindrer dig i at bevæge dig.

Mere

AOF, Frederikshavn: Træningssal, Motion: Andet motionstilbud

Yoga

På kurset arbejder vi med et system, der er anatomisk og terapeutisk korrekt. Vi opbygger gennem åndedrætsøvelser, udspænding og stræk, venepumpe- og bækkenbundsøvelser, koncentration, balance og afspænding.

Mere

LOF Nordvestsjælland, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 08.15-09.30

Yoga/Pilates med Tina Hansen

Yoga bygger både på krop og sind. Åndedrættet fylder også en stor del. Pilates er mere kraftbetonet end yogaen. Kroppen styrkes i Pilates øvelserne, hvor yogaen smidiggør kroppen. Begge dele forbedrer kropsholdningen.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 08.15-09.45

Blid hensyntagende yoga for seniorer

Blid hensyntagende yoga er yoga der henvender sig til seniorer der som ikke kan deltage på.

Mere

FOF Randers, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 08.30-09.30

Stott Pilates let øvede/øvede

Mere

Kulturhuset Fredensborg Gamle Bio, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 08.30-09.45

Bevæg dig i form

Vi arbejder med styrke, smidighed, balance, holdningskorrektion og kredsløbsøvelser. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN. Vi starter med opvarmning hvor der indgår øvelser med håndvægte der styrker arme, skuldre og nakkemuskler.

Mere

Egedalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 08.30-10

Afspænding og bevægelse

Har du ondt i ryggen, ondt i nakken, eller vil du bare igang med træning. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN. Langsom og grundig træning, med fokus på balance, reflekser, øjnøvelser, styrke, smidighed, åndedræt og afspænding.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 08.30-10.30

Fordybelses yoga - onsdage

Dette er et kursus for såvel nye elever som for elever, der allerede kender til yoga. Vi starter med fysiske øvelser, der frigør grovere spændinger i kroppen, giver kropsbevidsthed og harmoniserer. Der kan være stor variation i øvelserne.

Mere

Sjørring Idræts- og Kulturcenter, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 09-09.45

Kondition og styrke i vand

På dette kursus lærer du metoder til at få styrket dine. muskler og stabiliseret ryg og led. Derudover vil der være fokus på kondition,. hvor du vil lære at finde det niveau, der passer dig, så du får det bedste ud. konditionstræningen.

Mere