Spring til indhold
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
13/11 2019
Salling Rooftop
Søndergade 27
8000 Aarhus C
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.1542, Lon 10.2065

Siden en århusiansk købmand affyrede startskuddet til milliardkoncernen Dansk Supermarked ved at åbne en manufakturhandel på Søndergade i 1906, har efternavnet Salling været synonym med varehuse i Aarhus. Hjertet af imperiet ligger stadig på Strøget, hvor det navnkundige stormagasin i 2005 gennemgik en betydelig udvidelse, så det nu fremstår som ét af de mest moderne Danmark. Nederst i de i alt seks plan kan feinschmeckere gøre sine daglige indkøb. Salling Super byder på en lang række specialiteter af høj kvalitet, som ikke fås i almindelige supermarkeder. I niveau med Strøget finder man afdelingerne, der handler med lædervarer, parfume, bøger og lingeri - samt bager og café. De næste to etager er afsat til et overflødighedshorn af herre- og damemode, mens tredje sal byder på elektronik og børnetøj. Øverst oppe ligger boligafdelingen. Og bistroen. Her er kvaliteten i fokus, og en stor del af de råvarer, der kan findes i menuen, bliver lavet helt fra bunden. Ligesom der altid er garanti for frisk kød og grønt - samt brød fra Sallings egen bageri


Arrangementer

Salling Rooftop, Musik: Andet/Ukendt kl. 16:00

Fredag på Toppen hver fredag

Kom til fredag på toppen og oplev den gode stemning med en kølig cocktail og skøn musik, mens du nyder byens bedste udsigt. Salling ROOFTOP inviterer til endnu en sæson med Fredag på Toppen. De næste mange fredage kan du opleve byens fedeste fredagsbar.

Mere

Fri entré

Salling Rooftop, Diverse: Undervisning kl. 14-17

Aarhus - upcycle Workshop

Kom og være med til endnu en fantastisk upcycling workshop i samarbejde med Re:wair. I forbindelse med Salling Future Friendly Weeks laver vi en upcycling workshop hvor vi sætter fokus på at give brugte materialer nyt liv.

Mere

Pris: 20 kr

Salling Rooftop, Diverse: Gastronomi kl. 17.30-20

Aarhus | Italiensk aften - Social Dining på Salling ROOFTOP

Vi er så heldige at have en dygtig kok fra Støvlelandet, som ved præcis, hvad der skal til for at servere delikatesser på ægte italiensk vis. Ved ankomst kl. 17.30 serverer vi et glas Aperol.Herefter en italiensk deleservering til 2 personer med:.

Mere

Entré: 575 kr

Salling Rooftop, Diverse: Foredrag kl. 19-21

VIP Event med Marianne Tromborg

Marianne Tromborg er en af Danmarks absolutte skønhedsdronninger. Hun er en fabelagtig make-up artist og en talentfuld beauty-formidler. Du har nu eksklusivt chancen for at møde hende.

Mere

Entré: 125 kr

Salling Rooftop, Teater: Show/stand up kl. 19.30

Simon Talbot: Testshow

Mere

Salling Rooftop, Diverse: Undervisning kl. 16-18 & 19-21

Malerskole med Royal Copenhagen i Aarhus - Mega Riflet Termokop

Kom med til malerskole og mal en blå eller sort Mega Riflet Termokop.

Mere

Pris: 650 kr