Spring til indhold
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
27/2 2020
Kulturhuset Brønden
Brøndby Strand Centrum 60
2660 Brøndby Strand
Tlf: 43 28 20 80
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.6233, Lon 12.4233
Åbent: Se hjemmeside
Entré: Gratis adgang

Telefontid: Hverdage fra kl. 9.00-12.00


Arrangementer

Kulturhuset Brønden, Diverse: Undervisning

Klaver for alle i Brønden

Mozart eller Bach - eller måske noget helt andet? Er du nybegynder eller rigtig god, så har du stadig muligheden for at blive endnu bedre. Individuel undervisning i en ½ lektion per gang der tilpasses dit niveau.

Mere

Kulturhuset Brønden, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 13-14.40

Spansk 1

Du har haft lidt spansk før. Du kan klokken, madvarer, kropsdele, de regelmæssige verber samt "ser", "estar", "tener" & "Ir". Vi træner stadig udtalen, repeterer og bygger videre, så ordforrådet bliver bedre samt lidt grammatik.

Mere

Kulturhuset Brønden, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 15-16.40

Spansk 3

Dette hold er for dig, der har haft spansk før og kan de regelmæssige verber, refleksive verber i nutid, før nutid, 2 datider og fremtid. Du kan formulere små sætninger.

Mere

Kulturhuset Brønden, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 17-18.40

Spansk Konversation

Dette kursus er for dig, der allerede kan have længere samtaler og som kan lave korte tekster i før nutid, de 2 datider og fremtid. Her bliver du bedre til at føre en samtale på spansk. Du får udvidet dit ordforråd og bliver mere sikker.

Mere

Kulturhuset Brønden, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10.30-12

Yoga for alle

Tager udgangspunkt i Hatha Yoga og den enkelte deltager. Vi arbejder os gennem hele kroppen med forskellige øvelser, som strækker og styrker hele kroppen, der er undervisning i nogle af de klassiske yoga stillinger og i Mindfull Yoga.

Mere

Kulturhuset Brønden, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 17-18.40

Italiensk for begyndere og lidt øvede

Vi starter helt fra bunden. I undervisningen har vi særligt fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen, men du bliver også introduceret til den helt grundlæggende grammatik, så du får en solid grammatisk base fra starten.

Mere

Kulturhuset Brønden, Diverse: Foredrag kl. 19-21

Sådan fik vi Strandparken i Brøndby

Kom og hør historien om Strandparken fra Per Kaalund, der som amtsborgmester var manden der fik virkeliggjort årtiers planer. I dag er den et dejligt stykke menneskeskabt natur. I 1979 var den et kæmpe anlægsarbejde med mange udfordringer.

Mere

Entré: 75 kr