Spring til indhold
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
23/9 2012
Teaterskolen Move'n Act
Grønnegade 93E
8000 Aarhus C
Tlf: 6075 9636
Yderligere information: Hjemmeside

På Teaterskolen kan du tage uddannelse i scenekunst på op til et års varighed. Hvad enten du er kommende skuespiller, ønsker videreuddannelse eller vil udforske din sceniske skabertrang, kan Move'n Act hjælpe dig videre mod dine mål. Tilgangen er, at scenekunst er et håndværk, der skal læres - som kræver hjerteblod og målbevidst arbejde. På Workshops finder du et varieret udbud af kurser og workshops i skuespil, sang, dans, bevægelse og andre kulturelle fag med en række højt kvalificerede undervisere fra ind- og udland. Undervisningen på begge afdelinger foregår i lokaler på Grønnegade 93E, 8000 Århus C. Move'n Act, Grønnegade 93E, 8000 Aarhus C


Arrangementer

Teater Refleksion, Teater: Skuespil kl. 16-18

[Cirka lig med]

Teaterskolen Move'n Act, Aarhus, præsenterer afgangsforestillingen: [Cirka lig med] af Jonas Hassen Khemiri. "Min elskede, elskede. Jeg lover at blive ved med at investere så meget jeg overhovedet kan i vores forhold.

Mere

Entré: 55-95 kr

Teaterskolen Move'n Act, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 16-18

Skuespillerens Værksted

Man kan ikke bruge rabatkode på dette hold. En 13 ugers workshop for dig, der vil arbejde praktisk med skuespillets grundlæggende redskaber i dybden, i detaljen og i formen.

Mere

Teaterskolen Move'n Act, Diverse: Andet 7 mødegange kl. 10-13

Syng Dig Glad! - workshopforløb

Man kan ikke bruge rabatkode på dette hold. Vil du holde fast i sommereglæden hen over efteråsmånederne?. Savner du at bruge din stemme og slippe dit indre legebarn løs?

Mere

Teaterskolen Move'n Act, Diverse: Andet 2 mødegange kl. 09.30-16.30

Kreativ personlig udvikling med Gestalt Teater

Man kan ikke bruge rabatkode på dette hold. Gestalt teater er en eksperimenterende og terapeutisk form, der kombinerer elementer af Gestalt terapi med teaterpraksis, herunder især improvisationsteater, drama og oplevelsesteater.

Mere

Teaterskolen Move'n Act, Diverse: Andet 2 mødegange kl. 10-15

Syng Dig Glad! - weekendworkshop

Man kan ikke bruge rabatkode på dette hold. Vil. Du forlænge sommerglæden når efteråret sætter ind?. Savner du at bruge din stemme og slippe dit indre legebarn løs?

Mere

Teaterskolen Move'n Act, Diverse: Andet 2 mødegange kl. 10-16

Den Utraditionelle Klovn

Man kan ikke bruge rabatkode på dette hold. Denne 2-dages workshop henvender sig til dig som tør sige ja, og har snuset lidt eller meget til det komiske univers: "Den Utraditionelle Klovn".

Mere

Teaterskolen Move'n Act, Diverse: Andet 2 mødegange kl. 10-15

Monologarbejde

Man kan ikke bruge rabatkode på dette hold.

Mere

Teaterskolen Move'n Act, Diverse: Andet 2 mødegange kl. 10-15.30

Kontaktimprovisation og Contemporary Partnering

Man kan ikke bruge rabatkode på dette hold. Denne 2-dages workshop er for dig, som ønsker at udforske kontaktimprovisation og partnering, i en performativ kontekst.

Mere