Spring til indhold
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
26/5 2023
Nytorv Viborg
Nytorv
8800 Viborg
GPS-info: Lat 56.4508, Lon 9.41057


Arrangementer

Nytorv Viborg, Diverse: Andet 10:00 - 14:00

Torvedag i Viborg

I 1584 kunne du gøre en god handel på Nytorv. Det kan du også på lørdag. Oplev torvedag i Viborg hver lørdag fra kl. 10.00 - 14.00 i perioden 27. april til og med 21. december.

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Musik: Dansktop/underholdning 12:00-13:00

Tennis Band - Gratis Koncerter i Viborg

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Musik: Andet/Ukendt 19.30 - 21.00

The American Songbook

Gør dig klar, når bandet dykker ned i nogle af de kæmpe hits der har sat sig fast i musikkens 'hall-of-fame'. Med udødelige klassikere er der lagt op til en magisk oplevelse med plads til store følelser og dejlige, nostalgiske genhør.

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Musik: Dansktop/underholdning 12:00-13:00

ABBA Revival Band - Gratis Koncerter i Viborg

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Musik: Rock/Pop 19:30 - 20.15

Annelie

Fredag aften kan du opleve en stor stemme, når Annelie Karui går på scenen sammen med The House Band. Stemmen kender du måske fra film som Den lille Havfrue, Aladdin og Barbie, og Annelie har turneret med Thomas Helmig, Malte Ebert og Saveus.

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Musik: Funk/Blues/R&B 21:00 - 21.45

Zalon Thompson

Kom og oplev den internationalt anerkendte soul-artist Zalon Thompson, som har sunget med Amy Winehouse. Det er et navn, som du ikke vil gå glip af under årets Snapsting, når han både spiller populære soul-numre og hylder Amy Winehouse.

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Musik: Dansegulv 22:15 - 23.00

The House Band

"The House Band" er en samling af netop de musikere, som har skabt soundtracket til dit livs største øjeblikke. Nu går de på scenen til Viborg Snapsting til en uforglemmelig aften.

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Musik: Andet/Ukendt kl. 16:30

Åbning af Viborg Snapsting 2024

Kom med til åbningen af årets Snapsting, hvor blandt andre Sangkraft Viborg står for underholdningen.

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Diverse: Andet 11:00 - 11.15

Præmieoverrækkelse Lokaldysten 2024

Kom og hep på din by, når vinderen af Lokaldysten 2024 kåres på scenen på Nytorv. I år er der 19 lokaldyst-løb med 21 byer rundt i Viborg Kommune.

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Musik: Rock/Pop 14.00 - 15.10

Bobo Moreno Pop-Up Trio

Oplev Bobo Moreno Pop-Up Trio, der med et repertoire hentet fra kunstnere som Elton John, Bee Gees og Billy Joel og soulnavne som Stevie Wonder og Otis Redding, serverer en perlerække af hits med stor spilleglæde.

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Musik: Rock/Pop 17.00 - 18.10

Souvenirs

Den Dynamiske Duo har været på landevejen i 25 år, og med en perlerække af kendte ørehængere lader de champagnepropperne springe og lægger op til en aften med ekstra meget fart på.

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Musik: Rock/Pop 20.00 - 21.10

Nikolaj & Piloterne

En uophørlig strøm af hits og udsolgte koncerter kendetegner den flyvende rockleverandør, der står stærkere end nogensinde med nye sange og et kommende album.

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Musik: Dansegulv 22.30 - 00.00

Hit Orchestra

Et af Danmarks mest anerkendte og hotte orkestre spiller op til fest. Hit Orchestra mestrer leverer altid en personlig og nærværende performance. Du har måske hørt dem som backingband for Tobias Rahim, Peter AG eller Rasmus Seebach.

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Musik: Gospel/Kor/Fællessang 11.30 - 13.00

Gospel Brothers

Oplev intens gospeloplevelse med Rune Herholdt & The Gospel Brothers' koncert "Because All Men Are Brothers", der kombinerer kraftfuld vokal, historier og fællessang, og formidler essensen af gospelmusikkens håb og frihed.

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Musik: Jazz 15.00 - 16.30

Viborg Big Band

Oplev Victor Peter, en fantastisk pianist og sanger fra Århus, der fører Viborg Big Band gennem en spændende fusion af pop og Big Band-musik! Med hans debutalbum på trapperne er der garanteret en revolution i vente inden for genren.

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Musik: Jazz 19.30 - 21.00

The New Traditionals feat. Rasmus Bøgelund Pedersen

Kom og oplev et sandt dreamteam af rutinerede jazzmusikere, med Rasmus Bøgelund i front! Deres kraftfulde og energiske fremførelser vil suge dig ind i en lydoplevelse, der får dit hjerte til at banke i takt.

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Musik: Jazz kl. 18-22

Kulturskolens Musikfestival

Der er er lagt i kakkelovnen til et overflødighedshorn af jazz, pop og rock fra Kulturskolens bands, som igen spiller på Nytorv til årets Snapsting.

Mere

Nytorv Viborg, Musik: Andet/Ukendt 19.00 - 20.30

Rigtige Mænd

Oplev det erfarne orkester, der med et personligt og energisk udtryk garanterer at bringe festen til nye højder. Med et stort og underholdende show med hits fra tv·2, er der mulighed for dans og fællessang til en perlerække af klassikere.

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Motion: Vandretur/stavgang kl. 12:45

Vandretur fra Nytorv

Ført tur på 3 km, hvor vi samlet går fra Nytorv til Sønæs, hvor Seniorfolkemødet afholdes.

Mere

Gratis

Nytorv Viborg, Musik: Jazz 19.30 - 21.30

Morten Remar & De Lykkelige Kværulanter

Kom til en uforglemmelig aften fyldt med musikalsk magi og følelsesmæssig dybde, hvor bandet står klar til at fortrylle publikum med deres originale, humoristiske og selvironiske sange.

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Musik: Andet/Ukendt 20.00 - 21.30

The Powls

Kom til et overdrevent sceneshow med en blanding af tør humor og god musik, hvor der vil være rig mulighed for at skraldgrine, danse og synge, samt undre sig en hel del over hvad det egentlig er der foregår.

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Musik: Club/DJ 22.00 - 23.00

Harske Hubbi

Træd ind i Harske Hubbi's univers, hvor fede 80'er hits møder den legendariske fynske charme! Med sin autentiske fynske accent og sjove præsentationer af 80'ernes største klassikere, er der garanti for en aften fyldt med god musik.

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Teater: Dans kl. 15:30

Klubben Hybenvejs Dansehold

En stor flok piger fra Klubben Hybenvej i Sydbyen, har hele foråret øvet på en dans. De har selv lavet koreografien, og de glæder sig meget til at vise det færdige resultat. Kom og vær med til at skabe en god oplevelse for pigerne :-).

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Musik: Rock/Pop 22:00 - 23.45

The Works

Oplev livebandet The Works, der har sit helt eget swing med rødderne dybt begravet i den Amerikanske Rock n' Roll- og Rootsmusik. Med hæsblæsende soloer på el-guitar og saxofon kan du ikke undgå at blive revet med.

Mere

Fri entré

Nytorv Viborg, Diverse: Marked/byfest KL. 11:00 - 17.00

Øllets dag

Sæt X i kalenderen Lørdag d. 7. september kl. 11.00-17.00, hvor dagen står i øllets tegn.

Mere

Fri entré