Spring til indhold
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
11/1 2013
Restaurant Nordstjernen
Høkervej 1
9492 Blokhus
Tlf: 98 24 93 91
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 57.2516, Lon 9.58307

Restaurant Nordstjernen byder på lækre oplevelser Om det er en middag for 2 personer, eller en familiefest, er Restaurant Nordstjernen et besøg værd. Vi har et stort udvalg i a la carte, festmenuer og buffeter. Maden er traditionel, med et strejf af nytænkning, og der lægges stor vægt på friske råvarer. God mad i hyggelig atmosfære. En specialitet på Nordstjernen er Vesterhavsrødspætte fyldt med rejer og asparges, hvortil der serveres kartofler og hummersauce. Nordstjernen er også et sted hvor man kan afholde kurser og konferencer. Ring for et godt tilbud. Der er mulighed for bordbestilling fra kl. 12 middag.


Arrangementer

Restaurant Nordstjernen, Diverse: Foredrag kl. 18-21.30

Kulturen Rykker Ud - Syng Beatles

Torben Warncke har i mange år komponeret sange samt sunget og spillet guitar, ukulele og klaver. Som sangskriver har han flere cd-udgivelser bag sig. Torben er cand. phil. i musik og har efterfølgende uddannet sig som organist og taget en PD i drama.

Mere

Entré: 50-275 kr

Restaurant Nordstjernen, Diverse: Andet kl. 10-10.30

VIP Talk med Alexander Husum

10 - 10.30 VIP Talk med Alexander Husum. Oplev Alexander Husum til en eksklusiv VIP Talk på Nordstjernen, hvor han deler ud af sine oplevelser som en af Danmarks største Youtubere.

Mere

Entré: 99 kr

Restaurant Nordstjernen, Diverse: Foredrag kl. 18-21

Foredrag: Blokhus Historie med Egnssamlingen

Blokhus har været igennem en stor udvikling fra skudehandelplads og fiskerleje til Danmarks første ferieby og turisme.

Mere

Entré: 50-250 kr