Spring til indhold
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
11/11 2020
Rønbækskolen
Ådalsvej 100
8382 Hinnerup
Tlf: +45 89 64 56
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.2599, Lon 10.0685


Arrangementer

Rønbækskolen, Diverse: Undervisning 7 mødegange kl. 16.30-18

Rejse spansk for begyndere - Sommerhold

Planlægger du at rejse til Spanien eller til Latinamerika? Vil du. lære spansk helt fra bunden? Så er dette kursus lige noget for dig! Du kommer til at arbejde med dialoger, små tekster og mundtlige.

Mere

Rønbækskolen, Diverse: Undervisning 7 mødegange kl. 18.05-19.35

Rejse spansk let øvede - Sommerhold

Planlægger. du at rejse til et spansktalende land? Har du grundlæggende kendskab til. spansk? Vil du tale mere spansk? Så er dette kursus lige noget for dig! Du kommer til at arbejde med dialoger, små tekster, mundtlige.

Mere

Rønbækskolen, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 18-19.30

Klaver for alle

Har du altid drømt om at spille klaver? Her lærer du det helt fra. bunden, med eneundervisning. Kan du ikke læse noder i forvejen er det ikke et. problem, det lærer du også her. Bare lysten er til stede.

Mere

Rønbækskolen, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 18.45-21.30

Porcelænsmaling for begyndere og øvede

Er du også helt. tosset med smukt porcelæn? Her lærer du kunsten at dekorere det, eller bliver. endnu bedre til det. Her plads til både nybegyndere og øvede. Vi arbejder med. det sidste nye og spændende inden for porcelænsmaling.

Mere

Rønbækskolen, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 17-19.30

Bælgfrugter for begyndere

Lær at. lave velsmagende og nærende retter med bælgfrugter. Det. anbefales at vi spiser 100 g bælgfrugter pr. dag, men mange ved ikke helt. hvordan de får bælgfrugterne ind i kosten. Her vil du lære de mange typer at.

Mere

Rønbækskolen, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 16.30-19.10

Modesyning - Hadsten

Slip kreativitet og sy-glæden løs, og kom til syning med. den erfarne underviser og skrædder Flemming Steen Hansen. Du vil få masser af inspiration og hjælp til at sy moderne. og lækkert tøj, som klæder dig.

Mere

Rønbækskolen, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 16-18

Guitar - alle niveauer

Guitaren er måske et nyt, spændende og hidtil uprøvet. bekendtskab. Eller. bekendtskabet er ikke nyt, men du er nået til et punkt, hvor du trænger til ny. inspiration. Akkordlære,.

Mere

Rønbækskolen, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 16-18

Guitar - alle niveauer

Guitaren er måske et nyt, spændende og hidtil uprøvet. bekendtskab. Eller. bekendtskabet er ikke nyt, men du er nået til et punkt, hvor du trænger til ny. inspiration. Akkordlære,.

Mere