Spring til indhold

Niels Lan Doky Trio

Musik: Andet/Ukendt

MantziusLive glæder sig over at kunne præsentere verdensnavnet Niels Lan Doky Trio.

Siden sidste turné i Danmark i 2020 med 20 koncerter for begejstrede publikummer over hele landet har Niels Lan Doky haft travlt med en række samarbejder og internationale projekter med nogle af musikverdenens største navne (bl.a. Billy Cobham, Lenny White, Darryl Jones, Lenny White, Mike Stern, Randy Brecker, Bill Evans, Lisa Nilsson, Manu Katché, Steve Rodby, Paul Wertico, Albert "Tootie" Heath, m.fl.), men har nu afsat tid til at turnere i Danmark igen i 2023, sammen med sin danske trio.

Niels Lan Dokys danske trio har haft betydelige internationale succeser i bl.a. England, Frankrig, Japan, Sydkorea og Spanien med plader som "River of Time" fra 2020, samt "Scandinavian Standards" og "Human Behaviour".

Som et af de få steder i Danmark er MantziusLive et vigtigt stop i en fuld kalender, og det er en fornøjelse at lægge scene og flygel til markeringen af hans nyudgivne album "Yesterday's Future".

___

Billetpris: 260 kr.
Billetgebyr: 25 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart.
Unr. siddepladser.
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.