Spring til indhold

Cykeldrengene gæster Den Lave Højskole [gratis // 15-29 år]

Diverse: Andet

Cykeldrengene vandt femte sæson af DR1's fjernsynsprogram, Alene i Vildmarken, har cyklet en jordomrejse og er nu klar til at brøle de magiske ord, "Hold kæft, vi har det godt!", ud i Den Lave Højskole.

Cykeldrengene inviterer til.....

et oplæg der omhandler vores helt særlige venskab fra 5 års alderen til nu - at dele livets op og nedture, samt at opnå vores mål i fællesskab. Vi har hårrejsende fortællinger om vores jordomrejse på cykel, hvor vi drog alene ud i den store verden som to 21-årige knægte og tilbagelagde 24.391 kilometer, for da, at vende hjem som mænd. En jordomrejse som "verdens yngste duo på cykel". Hvordan takler man pressede situationer som fx at blive spærret inde bag en mur i Indien og presset for penge, at sidde fængslet, banket og forsøgt voldtaget i et Argentinsk fængsel?
Vi runder af med at fortælle om en ny ekstrem ekspedition, hvor vi som de første nogensinde vil dokumentere en cykelrejse tværs over Grønland.
Står du et sted i livet, hvor du ikke ved om du skal tage den ene, anden eller tredje vej, så kan vi hjælpe dig på vej. Vores helt særlige styrke, er den positive energi samt mentale værktøjer, hvor vi i foredraget bl.a. vil belyse, disciplin, målrettethed, accept, motivation, selvindsigt, perspektiv, horisont, bevidsthed, positive affirmationer, at konsultere, evaluere og meget mere.
Foredraget har i den grad til formål at inspirere mennesker til at leve og ikke overleve - indstilling er altafgørende - for uanset om du tror, du kan eller ikke kan, så har du ret.