Spring til indhold

Nissejagt på Vedbækfundene og i Gl. Holtegaard

Diverse: For børn

Vi har brug for hjælp! Alle nisserne i Vedbækfundenes udstillinger skal findes, og Gammel Nisses ting skal findes i barokhaven. Børn i alle aldre inviteres derfor til at være med i den store nissejagt og til at hjælpe med at lede efter Gammel Nisses ting.

Kom til nissejagt på Vedbækfundene og i Gl. Holtegaards barokhave

Vi har brug for hjælp! Nisserne har fuldstændigt overtaget udstillingerne på Vedbækfundene. Gammel Nisse, som har boet på Gl. Holtegaard i over 250 år er godt sur, fordi personalet på Vedbækfundene og i Kunsthallen Gl. Holtegaard ikke har husket at sætte grød frem til ham. Så derfor har han pyntet til jul med nisser i Vedbækfundenes stenalderudstillinger, selvom nisser slet ikke har noget at gøre med jægerstenalderen. Der er pyntet med så mange nisser, at ingen helt har tal på det.

Og hvad værre er - hver aften, når Gammel Nisse går tur gennem barokhaven, er det som om han mister noget. Forleden manglede hans grødske og i går var det huen. Han skal have hjælp til at finde alle sine ting.

Alle nisserne i Vedbækfundenes udstillinger skal findes, og Gammel Nisses ting skal findes i barokhaven. Børn i alle aldre inviteres derfor til at være med i den store nissejagt og til at hjælpe med at lede efter Gammel Nisses ting. Det gælder blot om at have gode øjne eller være god til at tælle, når du skal på nissejagt.

Der er nissejagt fra lørdag d. 19. november til fredag d. 30. december.

Der trækkes lod blandt alle deltagere i nissejagten d. 30. december om en flot plakat med nordiske dyr på. I forbindelse med nissejagten kan du også deltage i en tegnekonkurrence. Tegn din fineste juletegning og vær med i konkurrencen om en fin gave. Hør mere om tegnekonkurrencen ved dit besøg.

Vedbækfundene, Rudersdal Museer og Kunsthallen Gl. Holtegaard

Attemosevej 170

2840 Holte

Tirsdag-fredag kl. 12-16, lørdag og søndag kl. 12-17, mandag lukket.