Spring til indhold

Waal + Nulle: Jazz i Reprisen

Musik: Jazz

MantziusLive og Reprisen præsenterer: En ny, musikalsk konstellation på tværs af musikalske genrer og generationer har set dagens lys.

Firemandsorkestret og deres debutalbum vandt en DMA for Årets Danske Jazzudgivelse 2013, og nu er de på landevejen igen.

Du kan opleve Waal og Nulle og de andre på Reprisen i Holte den 7. oktober.

Bandet debuterede på Copenhagen Jazzfestival i 2011, vandt en DMA for Årets Danske Jazzudgivelse ´13 og det blev en skøn rejse i musik - både nykomponeret, improviseret, jazz, world, beat, Ellington, Mingus, Chopin og alt, hvad hjertet kan begære - som medlemmerne bare må tage igen og igen.
Oplev den musikalske magi i bløde sæder, når MantziusLive inviterer til Jazz i Reprisen.

Om bandet

Nulle er 85 år og en legende med sin klarinet og sit fantastisk udtryksfulde og swingende spil. Nulle har spillet verden tynd de sidste 50 år bl.a. med sit Verdensorkester og indtaget stuerne i diverse tv-programmer i samarbejde med Poul Nesgaard igennem årene.

Emil de Waals professionelle liv som musiker begyndte, da han i 1987 var med til at stifte "Bagdad Dagblad". Siden da har han spillet trommer med stort set alt og alle i Danmark, lige fra undergrund over jazz og rock til sommetider mere stuerene genrer i diverse tv-husorkestre.

Dan Hemmer er tangentspiller af guds nåde. Han får sit Hammond-orgel til at synge og spiller helt ind i sjælen med sin varme klang, ligesom han har gjort på trommeslagerlegenden Steve Gadd, som han ofte turnerer med.

Gustaf Ljunggren er - ud over at være den tavse svenske kapelmester fra Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen - en fuldstændig fabelagtig musiker, som faktisk kan spille på stort set alle instrumenter. Altid en overraskelse at lytte på.
Waal + Nulle + Hemmmer & Ljunggren udgav albummet "Vente" den 2. juli 2021.

___

OBS. Koncerten finder sted i Reprise Teatret, Øverødvej 2, 284 Holte.

Dørene åbner kl. 19.30. Koncertstart kl. 20.30.

Unr. siddepladser.