Spring til indhold

Klubien & Co. spiller Danseorkestret [Aflyst]

Musik: Rock/Pop

Oplev Jørgen Klubien give et live tilbageblik og en sprudlende hyldest til musikalske helte som Stevie Wonder, Donny Hathaway, The Beatles m.fl. naturligvis tilsat en masse Danseorkestret-hits.

Der er glæde, kærlighed og sød nostalgi til stede, når Klubiens legesyge og fyldige soulvokal flyder let på splinternye sange, gamle og uudgivne Danseorkestret-numre, nyindspilninger af hits samt klassiske soul- og popsange, der gennem tiden har haft størst personlig betydning for sangeren selv.

Klubiens seneste album Family Vol. 1 & 2 (2019) er både et tilbageblik på et liv i musikken og en hyldest til Klubiens store musikalske helte og alle dem, der har formet hans musikalske liv og virke. Sammen med producer og multiinstrumentalist Eric Sampson, har Klubien hevet ned fra alle hylder for skabe sin "musikalske selvbiografi" - en slags kærlighedserklæring til den musikfamilie, Klubien har været en del af gennem mange år.

Den engelsksprogede side af albummet, "Vol. 1", er et takkende buk og et kip med cowboyhatten til Klubiens største inspirationer: "Stevie Wonder er den sanger og musiker, som jeg altid har haft allerstørst kærlighed til og beundring for, men med på albummet er også covers af Donny Hathaway, som jeg studerede intenst i min ungdom. Og så var der selvfølgelig The Beatles, som startede det hele for mig og formede min smag, både musikalsk og i min personlige stil," siger Klubien.

Den dansksprogede "Vol. 2" er et stjerneeksempel på ægteskabet mellem pop og soul, som er så karakteristisk for Klubiens musikalske virke. Med sangen "Jeg Åben" af Barbara Moleko ser han tilbage på sin medvirken i TV-favoritten Toppen af Poppen" 2014, hvor han viste danskerne, at han er "still going strong", og at stemmen stadig er stor. Med genindspilninger af "Regndans" og "Kom Tilbage Nu" tager Klubien på tidsrejse til Danseorkestrets tidlige karriere, og albummet byder også på nyudgivelser samt den hidtil uudgivne Danseorkestret-sang "Jeg Må Ha' Dig".

I 2022 skal begge sider af den sammensatte, soulede Klubien endelig forenes live, når Klubien & Co. besøger Birkerød.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er tidligere blevet flyttet fra 24. april 2020 / senere 9. april 2021 til 20. maj 2022. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.