Spring til indhold

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Musik: Rock/Pop

Folk i de fleste af de 21 lande, dette band har tornado-turneret igennem, kan stadig ikke udtale forsangerens navn, men deres popularitet er kun voksende.

De vigtigste faktorer bag den succeskurve er vedholdenhed, originalitet, venskab - og selvfølgelig den mest ekstraordinære: Thorbjørns stemme, som anmeldere over hele verden har sammenlignet med de størstes. Om det passer, er der jo kun én mulighed for at finde ud af: Hør ham synge!

Sådan en stemme skal have en ordentlig indpakning, og det har den: På scenen er Risager flankeret af det stramme, hårdt swingende The Black Tornado. Selvom det er Thorbjørn, der skriver det meste materiale, er det Tornadoen, der ælter, former og skaber arrangementerne i øvelokalet på Vesterbro. Sammen hvirvler de fra få instrumenter og nøgen, tør vokal til det fulde udtræk med hele orkestret, der får dig til nærmest at miste balancen.

På et tidspunkt hvor teknologien er fremherskende i musikindustrien, er bandets seneste udspil, Change My Game (2017), et album, der kører på ren menneskelig kemi. Det er blandet, rørt og formet af de 800 shows, dette sammentømrede line-up har spillet i 21 lande gennem det 21. århundrede, og det kommer selvfølgelig med til Birkerød i 2021.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er tidligere blevet flyttet fra 12. marts 2021 til 11. december 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.