Spring til indhold

Mike Andersen Band

Musik: Rock/Pop

Det er en rutineret musiker, der vender tilbage på landevejene med sit fantastiske band bag sig efter at have fokuseret på solooptrædener i 2019.

Mike Andersen begyndte at spille guitar, da han var bare 12 år gammel i Rødekro, Sønderjylland. Allerede som teenager spillede han på barer og spillesteder og skrev sine egne sange, mens han dyrkede de store amerikanske bluesguitarister og soulsangere intenst.

Mike har dog altid haft en erkendelse af, at den musik, han er så forelsket i, stammer fra en tid længe før, han blev født - og fra et sted langt fra Rødekro. Dén erkendelse, samt en enorm nysgerrighed på andre genrer, har betydet, at Mike Andersen altid har søgt sin egen stil og lyd.

Det har bragt ham rundt omkring i verden. Heriblandt omkring mere end 30 internationale festivaler som Notodden Blues Festival, Tønder Festival, Breminale, The Great British R&B Festival m.fl. Og så har han desuden haft æren af at spille support for sin store helt, B. B. King, hele tre gange!

Nu udkommer Mikes niende album i rækken, "Raise Your Hand" til september 2021. For at fange lyden af et "tight" og sammenspillet band, som har rejst Europa tyndt i en turnébus, er albummet indspillet live i studiet på analoge bånd. Det har været med til at give albummet en helt særlig umiddelbarhed og autenticitet. "Raise Your Hand" er mixet af den Grammy Award-vindende tekniker Russell Elevado i New York. Russell er en sand mester i analog lyd og har mixet musik for en lang række internationale stjerner som f.eks. The Roots, Al Green og Alicia Keys. Hvis den analoge lyd er dine ører bekendt, så er det måske fordi, Elevado også mixede Mike Andersens tredje album "Echoes".

Mike Andersen Band er:
Jens Kristian Dam - trommer
Kristian Kold - bas
Kristian Fogh - klaver, vokal
Johannes Nørrelykke - guitar, vokal
Mike Andersen - vokal, guitar
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.