Spring til indhold

Alberte Winding [Få billetter]

Musik: Rock/Pop

En af dansk musiks mest nærværende stemmer, Alberte Winding, besøger Birkerød med band.

Alberte har rørt generationer af lyttere i mere end 35 år med sin varme og poetiske sensitivitet. Efter bogudgivelsen, "Kastevind - erindringsglimt fra barndom og ungdom" (2018), fortsætter historierne i musikken med både nye og gamle sange fra Alberte Windings dejlige repertoire.

Hendes sange om at finde kærligheden, om at holde gamle og nye venner i hånden og om de mørke dage og de lyse nætter vækkes til live på scenen i 2021 kædet sammen af små anekdoter. Fra barndommens sodavand med brus til det voksne livs komplicerede dans med kærester, fester, børn og alt det, der gudskelov kommer efter.

"Vi vil altid gerne sende folk varmt afsted, og vi gør os umage for at være sammen, der hvor stemningen har den rigtige tykkelse til musik. Der, hvor det skrøbelige knækker og bliver til et smil."

Alberte spiller på MantziusLive med band.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er tidligere blevet flyttet fra 25. marts 2021 til 11. november 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.