Spring til indhold

Sommerhøjskole den 28.6 - 2.7.21

Motion: Gymnastik/aerobic

Underviser: Jette Hjulmand. Sund, stærk, sjov og sanselig uge. 5 dage med yoga og gotvedgymnastik. Du kommer til at arbejde med opmærksomhed på kroppens styrke og får ideer til at ændre de mindre stærke.

En spændende og inspirerende uge med masser af træning og samvær. En forrygende gave til dig der ønsker at udvikle din fysik og kognitive sider.
Hverdag kl. 9.30 - 14.00 (frokost efter aftale)
Mandag - Troels og Jette
Fælles dag hvor vi introduceres for hinanden på den sjove og hyggelige måde
Vi skal synge, snakke, danse, lege og dyrker yoga med Troels og gotvedgymnastik med Jette.
Tirsdag - Jette
Grundig gennemgang af hele kroppen med gotvedgymnastik, med fokus på ryggen. Hvordan passer jeg bedst på min ryg. Både i ord og med øvelser
Efter frokost skal vi arbejde med spændings balance i kroppen. Hvordan mærker jeg overflødige spændinger og hvordan kan jeg ændre på uhensigtsmæssige spændinger.
Onsdag - En tur i naturen
Torsdag - Jette
Vi starter dagen med gennemgang af hele kroppen med gotvedgymnastik, med fokus på knæ, hofte og skuldre. Efter frokost arbejder vi med holdning både, gående, stående, siddende og liggende. Vi afslutter med afspændende massage.
Fredag - Troels.
Fokus på yoga øvelser og yogaens mange aspekter, som både omhandler livsstil og måden at se og opfatte verdenen på, med det formål at skabe større forståelse af vores natur, tanker og handlinger mm.
Medbring frokost og drikkevarer, måtte og evt. tæppe.
Instruktører:
Jette Hjulmand
Diplom i "Krop, bevægelse og kommunikation" KU 2015
Bevægelsespædagog fra Gotvedinstituttet 2002
Troels Rimi Andersen
Har arbejdet med yoga siden 1999. Uddannet yogalærer i Indien med mange års undervisningserfaring

På sommerhøjskolen får du fem dage med sund, stærk, sjov og sanselig yoga og gotved gymnastik. Du kommer til at arbejde med opmærksomhed på kroppens styrke og får ideer til at ændre de mindre stærke. En spændende og inspirerende uge med masser af træning og samvær. En forrygende gave til dig der ønsker at udvikle din fysiske og kognitive sider
Hold: 7121104026.