Spring til indhold

Arkitektur og atmosfære i Gl. Holte

Diverse: Ekskursion

Underviser: Tina Bech Nørregaard. Arkitektur er mere end planer og snit. Det handler også om atmosfære og stemning. Derfor skal arkitektur opleves så taktilitet, stoflighed, lyd, lys, rum, rytme mv. gennemsyrer kroppen.

Bygninger kan forekomme dystre, opløftende, glade mv. Flere kendte arkitekter fx Steen Eiler Rasmussen og Juhani Pallasmaa har skrevet om dette. Disse arkitekters tanker vil I høre mere om på denne vandring alt imens vi oplever arkitekturen. Dette er temaet for denne byvandring med start i Gl. Holtegaards barokhave, herefter et besøg i en kirke, Gassehaven og et kig på nogle særlige hjem.
Arkitektur er mere end planer og snit. Det handler også om atmosfære og stemning. Derfor skal arkitektur opleves så taktilitet, stoflighed, lyd, lys, rum, rytme mv. gennemsyrer kroppen. Bygninger kan forekomme dystre, opløftende, glade mv. Flere kendte arkitekter fx Steen Eiler Rasmussen og Juhani Pallasmaa har skrevet om dette. Disse arkitekters tanker vil I høre mere om på denne vandring alt imens vi oplever arkitekturen. Dette er temaet for denne byvandring med start i Gl. Holtegaards barokhave, herefter et besøg i en kirke, Gassehaven og et kig på nogle særlige hjem.

Hold: 7121110003 Mødested: Grøndal station, Vanløse.