Spring til indhold

The Dublin Legends (IE)

Musik: Folk/Vise/Country

The Dubliners' legendariske sange lever videre live i 2021.

Glæd dig til en aften i selskab med vaskeægte folkemusikalske legender og velkendte sange som "Whiskey in The Jar", "The Wild Rover", "Molly Malone" og mange flere. I 2021 kan du nemlig opleve Seán Cannon, Shay Kavanagh, Paul Watchorn og Gerry O'Connor i Birkerød, når de under navnet The Dublin Legends viderefører arven efter The Dubliners!

Bandet ser frem til igen at møde og underholde deres fans med masser af banjo, klassikere og irsk stemning på plakaten, når de fortsætter med at spille de verdensberømte klassikere, som The Dubliners er kendt og elsket for.

Seán Cannon har været medlem af The Dubliners i tæt på 30 år, mens Paul og Shay er nyeste navne i truppen. Banjovirtuosen Gerry O'Connor, der er kendt fra Four Men and A Dog og har spillet med alt og alle fra Sharon Shannon til Shane MacGowan (The Pogues), er naturligt trådt til efter "Banjo" Barney McKennas død for at løfte banjoarven på smukkeste vis.

I 2012 fejrede The Dubliners 50-års jubilæum i musikkens tjeneste og modtog en Lifetime Achievement Award fra BBC Radio 2 Folk Awards. Prismodtagelsen blev fulgt op af en fuldstændig udsolgt UK-turné, som kulminerede i en magisk aften i The Royal Albert Hall. Desværre døde "Banjo" Barney McKenna kort tid efter, og det var et stort slag for både fans og medlemmer af The Dubliners. Naturligvis fik det de tilbageværende medlemmer af The Dubliners til at sætte sig ned og drøfte bandets fremtid. John Sheahan besluttede, at det efter 50 år på landevejen var tid til at stå af turnébussen og slappe af for en tid.

Under navnet The Dublin Legends har de øvrige bandmedlemmer Seán Cannon, Shay Kavanagh, Paul Watchorn og Gerry O'Connor nu besluttet sig for at videreføre den musikalske arv, som blev grundlagt af Ronnie Drew, Luke Kelly, Ciaran Bourke, Barney McKenna og John Sheahan tilbage i 1962. "It's too late to stop now," sagde Barney engang. Seán, Shay, Paul og Gerry har taget de vise ord til sig.

Line-up:
Seán Cannon - vokal, guitar, mandola
Shay Kavanagh - vokal, guitar
Gerry O'Connor - irsk tenorbanjo, violin
Paul Watchorn - vokal, 5-strenget banjo

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.