Spring til indhold

LOOP - Enkel Effektiv Cirkeltræning for seniorer

Motion: Fitness/styrketræning

Kom og mød os i Loop. Vi fortæller dig, hvordan det er at træne i Loop. Træning behøver ikke at være kompliceret. Der bliver sprittet og der holdes god afstand. Mød op i behageligt tøj, helst med et par indedørs sko. Vi slutter af med en kop kaffe.

Loop er skabt til dig, der gerne vil træne hurtigt og effektivt i et rart og trygt miljø. Her er plads til at give den gas og plads til at tage det stille og roligt.

Alle maskiner står i behørig afstand, her er aldrig mange mennesker af gangen. Man bliver udstyret med sin egen spritflaske og klud. Mange der træner i Loop er i risiko gruppen, men træner, fordi de ved at træning styrker deres helbred, og de føler sig trygge i Loop.

Vores maskiner er skånsomme, så mange genoptræningssteder og fysioterapeauter anbefaler Loop til fortsættelse af træningen.

Abonnementpris er kr. 219,- pr. mdr. , er du medlem af Ældresagen, Hjerteforeningen eller Diabetisforeningen koster det kr. 179,- pr. mdr. Du kan komme, når det passer dig fra kl. 05- 22 hver dag hele året.

Du får på denne dag et tilbud om at melde dig ind for kr. 1,- for de første 30 dage, og sparer tillige indmeldningsgebyret.