Spring til indhold

Kom Videre Mand

Diverse: Workshop

Er du blevet skilt, har mistet jobbet eller er blevet syg eller stresset? Eller har du måske oplevelsen af at have mistet fodfæstet? Så er mandegruppen nok noget for dig.

Kom Videre Mand er et gratis tilbud for mænd, der gerne vil have styr på deres udfordringer. Gruppen består af 8 mænd, der mødes en gang om ugen i 8 uger. Hver gang med et nyt tema.

Hvem kan deltage?

I mandegruppen hjælper mænd hinanden med at komme gennem livets svære overgange. Du kan deltage anonymt i et fortroligt forum med plads til max 8 deltagere.

Hvad sker der?

Tilbuddet består i et otte ugers forløb, der vil styrke din evne til at tackle svære livssituationer og blive bedre til at styre dit liv i den ønskede retning. Undervejs handler det om at

Finde fokus og få overblik
Skabe gode relationer
Blive bedre til den svære samtale
Få vækket ressourcer og få mere livskraft
Styrke evnen til at tackle svære livssituationer
Få inspiration fra andre mænd
Styre livet i en ønsket retning

Hvem styrer forløbet?

Forløbet foregår i en gruppe med Steen som frivillig gruppeleder. Gruppelederen har fået træning i koncept Kom Videre Mand, der er udviklet af Frivilligcentre og Selvhjælp i Danmark og gennemført med gode resultater overalt i landet.

Hvornår?

NYT hold starter mandage den 10. august og fortsætter syv mandage til den 28. september.

Mødetid: 17.00-19.00. Der er få ledige pladser.

Informatíon og tilmelding

Læs mere om konceptet på www.komvideremand.dk.

Hør mere og tilmeld dig hos Frivilligcenter Rudersdal på info@frivilligcentret.dk eller telefon 4589 0056. Herefter bliver du ringet op af gruppelederen for en forsamtale.