Spring til indhold

NY dato: The KutiMangoes

Musik: Jazz

Koncerten med The KutiMangoes på MantziusLive 5. marts 2021 flyttes til 21. november 2021 kl. 19.

(Bemærk: Nyt starttidspunkt)

Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato. Dette gælder også allerede købte Jazz, Food & Wine (tidligere Jazzdinner) kombi.-billetter.

Billetkøbere modtager en direkte e-mail fra Ticketmaster med information. Ønsker du ikke at deltage på den nye dato, bedes du følge instruktioner fra Ticketmaster for refundering af billetter.

~

"Årets Danske Rootsnavn" 2020 besøger Birkerød!

Det danske superorkester The KutiMangoes begejstrer alle ører, de møder med deres sublime blanding af afrobeat og jazz - fra London over Sæby til Ouagadougou. Nu bliver det Birkerøds tur!

Der er global lyd på programmet, når The KutiMangoes holder verdensmusikalsk møde på MantziusLive. Truppens seneste album Afrotropism (2019) rummer alt det, du også kan forvente at forelske dig i live: En festlig, livsbekræftende oplevelse, som sender folk direkte på det mentale såvel som fysiske dansegulv og hjem med en følelse af at have været vidne til noget nyt på tværs af genrer. Oplevelsen af et fælles musikalsk sprog.

The KutiMangoes blev dannet i 2012 af Gustav Rasmussen og Michael Blicher. Med en sound, der trækker på både Fela Kuti og Charles Mingus, var deres mål ikke at forsøge at lyde som afrikanske musikere (hvordan kunne de også det?), men at blande kulturer og skabe ny, global lyd.

Debutalbummet Afro-Fire (2014) vandt dem først to Danish Music Awards for "Best World Music Album" og "Best World Music Track" og bragte siden bandet på turné i Europa, Afrika, Asien og Mellemøsten. I 2016 udkom Made in Africa, indspillet i Burkina Faso og Mali, og 2019 har endelig budt på en tredje udgivelse fra orkestret.

The KutiMangoes har senest vundet endnu en Danish Music Award til samlingen for "Best Roots Artist of The Year" 2020.

Line-up:
Michael Blicher - saxofon og fløjte
Gustav Rasmussen - trombone og guitar
Aske Drasbæk - saxofoner
Johannes Buhl Andresen - Fender Rhodes og Moog
Casper Mikkelsen/Eddi Jarl - trommer
Magnus Jochumsen - percussion

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Jazz, Food & Wine kombi.billet: Fuldend din aften og spis i Restaurant Mantzius kl. 18 før koncerten. Få et lækkert udvalg af husets specialiteter + et glas vin (rød/hvid eller bobler) eller en fadøl serveret før din liveoplevelse. "Jazz, Food & Wine"-kombi. billet kan købes til en samlet pris på 430 kr. + gebyr. Ved bestilling reserveres automatisk bord i restauranten, og kombi. billetten er inkl. koncertentréen.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.