Spring til indhold

Danser med Drenge

Musik: Rock/Pop

Festkaravanen fortsætter i 2021, og det bliver dermed Danser med Drenges svimlende 24. koncertturné siden debutåret 1993.

Danser med Drenge har med sine 13 albums i baggagen for længst manifesteret sig som et af landets stærkeste livebands. De har et stærkt tag i publikum, som møder talstærkt op og skråler med på deres yndlingssange - især når de inviteres med på scenen for at synge kor med sangerinde Rie Rasmussen. De sange, der har brændt sig fast i publikums hjerter, er popklassikere som "Hvorlænge vil du ydmyge dig?", "Aldrig undvære dig", "Er der nogen i himlen?" og "Kære Lillesøster".

Det er Rie Rasmussens stærke vokal, der katapulterer Klaus Kjellerups tekster udover scenekanten. Hun favner både det intime og ren, rå power. De øvrige medlemmer i bandet er Klaus K's barndomsven og tidligere kollega i Tøsedrengene, Henrik "Onkel" Stanley Møller, som betjener de legendariske reggae-keyboards og synger korstemmer. Derudover den forrygende guitarist Steffen Qwist samt de to stærke musikere Morten "Oberst" Bolvig på keyboards og orgel og Kasper Langkjær på trommer.

Er der nogen, vi aldrig vil undvære live, så er det Danser med Drenge!

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert / BEMÆRK: Der er kun adgang til balkonen med pladsbillet [pladsbilletter er midlertidigt utilgængelige].

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er blevet flyttet fra 2. oktober 2020 til 21. maj 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.