Kulturcenter Mantzius: 25-års Jubilæumsreception

Diverse: Marked/byfest

Vær med når vi fejrer byens hus og ånd med hyggeligt samvær og gode minder.

For 25 år siden gav Birkerøds borgere kulturen en stemme i deres by. Siden 1994 har Kulturcenter Mantzius været en stærk, lokal stedsmarkør på det kulturelle Danmarkskort og hele Rudersdals kulturhus: Din ramme om lokale, nationale og internationale kunstneriske oplevelser af højeste niveau. Din ramme om et unikt livefællesskab båret frem af byens borgere, frivillige, foreninger og andre ildsjæle. En stor tak skal lyde til alle, der fylder huset med liv og idéer.

I den historiske og festlige anledning inviteres alle til at fejre husets 25-års jubilæum ved en åben reception på MantziusLive: FREDAG 6. DECEMBER 2019 KL. 15-18.

Vær med når vi fejrer byens hus og ånd med hyggeligt samvær og gode minder - og en skarp teaterforestilling for dem, der ønsker at blive hængende og se huset i spil. Der er fri entré til receptionen, men billet til forestillingen "Stå fast" kl. 19.30 kræves og kan købes på MantziusLive.dk.

For at markere husets 25 år behørigt, fejres jubilæet en ekstra gang med en særlig jubilæumskoncert i slutningen af januar 2020.

Dørene åbner kl. 15. Fri entré til receptionen (indtil kl. 18.00).