Min mor var besat

Diverse: Foredrag

Underviser: Peter Øvig. Peter Øvig Knudsen er kendt for sine stærke dokumentariske beretninger om nogle af danmarkshistoriens største dramaer, bl.a. om Blekingegadebanden.

I sin seneste bog "Min mor var besat" går han for første gang helt tæt på sin egen familiehistorie og opvæksten som barn af en psykisk syg mor i et hjem præget af uforudsigelighed, ensomhed og hemmeligheder bag den pæne parcelhusfacade
Peter Øvig blev selv ramt af en svær depression under arbejdet med bogen og måtte indlægges på en lukket, psykiatrisk afdeling - præcis som sin mor mange år tidligere. Oplev den prisbelønnede forfatter i samtale med litteraturformidler Preben Hindberg om sin hidtil mest personlige bog - og om at ændre syn på både sig selv og sin mor.

Arrangeres i samarbejde med Rudersdal Bibliotekerne
Forfatteren Peter Øvig Knudsen blev ramt af en svær depression under arbejdet med bogen: 'Min Mor var besat' - og måtte indlægges på en lukket, psykiatrisk afdeling - præcis som sin mor mange år tidligere. Oplev den prisbelønnede forfatter i samtale med litteraturformidler Preben Hindberg om sin hidtil mest personlige bog - og om at ændre syn på både sig selv og sin mor.
Hold: 211401.