Apollo 11

Film: Andre Film

Apollo 11 tager dig tilbage til den første månelanding. Oplev eller genoplev den ikoniske månelanding i anmelderrost dokumentar, der markerer 50-året for den første mand på Månen.

I dokumentarfilmen "Apollo 11" ser den amerikanske instruktør Todd Douglas Miller nærmere på den første bemandede landing på Månen med Kommandør Niel Armstrong og Buzz Aldrin i 1969

Den historiske begivenhed skildres med billede- og lydoptagelser, der ikke tidligere har været vist, og de gamle optagelser har fået en gevaldig overhaling - så de nærmest fremstår nye på trods af, at de har 50 år på bagen. Lyden er sprød og blød og de remasterede billeder er knivskarpe og fuldender oplevelsen ud fra en ny vinkel af den historiske begivenhed, og ikke mindst får man et glimt af livet i slutningen af 60'erne.

Under dette års Sundance filmfestival blev filmen hædret med U.S. Documentary Special Jury Award for Editing. En begejstret anmelder fra det amerikanske magasin Rolling Stone, kalder filmen for ikke mindre end et dokumentarisk mesterværk.