Åbent hus på Rude Skov Naturskole og Traktørdag i Grevemosehus

Diverse: Natur

Undersøg regnorme, få indblik i muldvarpens liv eller smag på naturen på Rude Skov Naturskole. Nyd en kop kaffe og kage til Traktørdag i Grevemosehus. Der er stylter, tøndebånd og andre game lege i haven - for alle børn og barnlige sjæle.

Søndag d.16.juni 2019 afholder Grevemosehus' Venneforening deres årlige Traktørdag kl. 14-16, og som noget nyt er der i år også Åbent hus på Rude Skov Naturskole fra kl. 13-16.

I Grevemosehus kan man se det historisk indrettede skovløbersted og høre om stedets historie gennem ca. 150 år.
Udenfor i haven kan man bænke sig ved de opstillede borde og få serveret en kop kaffe m. kage - præcis som skovgæster kunne det for ca. 100 år siden. Dengang var kaffeservering til forbipasserende skovgæster en måde for skovløberkonen at tjene et par ekstra kroner til den daglige husholdning.

Som tidligere år vil der være stylter, tøndebånd og andre gamle lege i haven til børn og barnlige sjæle.

På Rude Skov Naturskole vil der være mulighed for at prøve eksempler på nogle af de læringsaktiviteter, som naturskolens naturvejledere laver til dagligt med skole- og dagtilbudsbørn. Man kan f.eks. undersøge regnorme ud fra en science-tilgang og man kan få et indblik i muldvarpens liv og færden under jorden.

Udenfor kan man få lov at "smage på naturen" ved bålet foran naturskolen.
Skolestuen vil være åben og naturvejlederne fortæller gerne om, hvordan de arbejder med undervisning og læringsaktiviteter i naturen. Måske er der børn i familien, som har lyst til at fortælle forældre eller bedsteforældre om deres oplevelser på naturskolen med skolen eller børnehaven?

Rude Skov Naturskole er åben kl. 13-16
Grevemosehus er åben kl. 14-16.