Rudersdal har talent

Diverse: Marked/byfest

Fest for det frivillige engagement og fællesskab. Mere end 30 foreninger og lokale talenter optræder på scenen, udstiller deres kunstværker, holder workshops og giver smagsprøver på deres yndlingsmad.

Frivilligcenter Rudersdal, Kulturparaplyen i Rudersdal og KulNatur-foreningen Skodsborg åbner dørene på Mariehøj i Holte. Her kan du møde foreninger og lokale talenter og selv være med i fællesskabet.

Programmet er alsidigt, og der er aktiviteter for børn og voksne og familier.

Åben Frivilligscene
Åben Frivilligscene er en ny begivenhed i Rudersdal, hvor frivillige foreninger og lokale talenter kan præsentere sig for hinanden og for naboer og borgere i Rudersdal. Formålet er at fejre det frivillige engagement og fællesskab. Festen foregår på Kulturcenter Mariehøj, hvor Kulturscenen og alle lokaler i Storm P og Frivilligcentret tages i brug. Udearealerne ved naturlegepladsen og Petanguebanen er også inddraget.

11-12 Workshops

Formiddagen byder på mulighed for at kaste sig ud i mange forskellige workshops. Børn og legesyge voksne kan være med til dans og hullahop med Rudersdal Bevægelsesakademi eller til at tegne, male og klipppe i kreativt værksted med Dansk Syrisk Kulturforening. Spil gadefodbold med DGI Nordsjælland. Hyg dig på bålpladsen med Naturligvis. Ældre Sagen inviterer til Petangue, og du kan deltage i en times meditation eller prøv den kinesiske meditation Falun Gong. Du kan også være med til let træning og hygge med Skovfit.dk, som lægger ny rute ved Mariehøj og opleve Røde Kors demonstrere hjertestarteren.

12 - 13 Smagsprøver på etnisk mad og nyslynget honning

Dansk Syrisk Kulturforening og Dansk Eritreansk Forening giver lækre smagsprøver fra deres eget køkken. Biavlerne byder på nyslynget honning. Der er mulighed for at købe drikkevarer.

13 - 15.00 Talenter på scenen

Glæd dig til JazzLines med Line Damkjær når FREDAGSMATINÈ og Ældresagens Musikgruppe kommer på besøg. Hør sanselige digte med Bo lettes Gæstebud og oplev dans med Rudersdal Bevægelsesakademi. Oliver Sommer optræder med egne sange, og Nærum Lokalteater giver et nummer fra årets cabaret. Birgitte Jacobsen starter kanon-sang og let flerstemmighed. Unge fra Teatermejeriet optræder med miniforestillingen 'Mobil', og så bliver der smagsprøver på kammermusik med Nonetten, som er en kreds af velspillende amatørmusikere.

Udstilling
Lokale kunstnere udstiller grafiske tryk, malerier, akvarel, oliemalerier og patchwork og quiltede tæpper. Værkerne bliver hængende frem til 1. juli.

Det endelige program kommer på www.frivilligcentret.dk
Arrangementet er støttet af Rudersdal Kommune.

Sted: Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 B, Holte
Plads til max 300. Tilmelding efter først til mølle til info@frivilligcentret.dk.