Teater for børn: Små blå sko

Teater: Skuespil

Det kan være en fryd at vente besøg af en ven. Du rydder fint op i entreen og på dit værelse. Du planlægger, hvad I skal spise og hvor I skal gå hen på tur. Åh det bliver så dejligt!.

Sådan har Ragnhild det. Hun er særlig spændt hvis det er et barn, der skal komme på besøg. Især hvis barnet hedder Alfred og kan passe de små blå sko i størrelse 2 år.
Sådan bliver det netop i dag.

For Ragnhild et lille brev får, hvor der minsandten skrevet står, at Alfred kommer på besøg, og han har madpakke med og skal være hjemme inden det bliver mørkt!

Ragnhild har et smittende humør, og når hun glæder sig bliver alting helt magisk. Der er ikke den ting i hendes hjem, der ikke adlyder hende. Det er som om hun kan trylle, og alt hvad hun siger bliver til små rim: "Hov, hvad var det jeg hørte - postmandens bil, der kørte? Jeg ser efter - rolig min ven - en kæmpe pakke kig lige på den!"

Små blå sko er teater for de 1,5 - 4 årige med små overraskelser samt en stor en, som de voksne også vil more sig kosteligt over. Alle går glade hjem, og skulle nogen have brug for et kram, har Ragnhild nok til alle.

Forestillingen er et samarbejde mellem Rudersdal Teater og Kultur.

Forestillingen spiller i Kultursalen på Kulturcenter Mariehøj.