Spring til indhold

Varm sommer på Vedbækfundene

Diverse: For børn

Nej! Man havde ikke flamingoer og badedyr i Vedbæk i jægerstenalderen, men der levede både sumpskildpadder og pelikaner. Kom til VARM SOMMER på Vedbækfundene og nak et vildsvin.hvis du tør!

Tag familien med og kom til sommerferieaktiviteter på Vedbækfundene

Stenalderjægerne i Vedbæk levede for 7.000 år siden i det varmeste klima, der er målt siden sidste istid. Kom til sommerferieaktiviteter på Vedbækfundene og bliv klogere på stenalderjægernes liv.

Nak et vildsvin! Stenalderjægerne gik på jagt efter vildsvin i urskoven bag bopladserne i Vedbæk. På gårdspladsen udenfor Vedbækfundene kan du prøve kræfter med bueskydning og se om du kan nakke et vildsvin.

TEGNE KONKURRENCE - Tegn et eller flere af de dyr, du har mødt, og vær med i konkurrencen om en flot plakat med nordiske dyr.

Vedbækfundene

Livet på naturens betingelser

Tlf.: 4580 6363

Attemosevej 170, 2840 Holte

Åbent: Tirs.-fre. kl. 12-16, lør. og søn. kl. 12-17, man. Lukket

Der er 1 billet 2 museer, så din entrébillet virker også til Mothsgården, hvis du besøger begge museer samme dag. Her kan du gætte sære ting fra gamle dage og tage på ZOOM-skattejagt og meget mere. Du kan nyde din frokost i Mothsgårdens gamle have og købe is, kaffe og kage i museumsbutikken.