Spring til indhold

Jubilæumsudstilling - 125 fortællinger

Udstilling: Historisk

I udstillingen 125 FORTÆLLINGER inviteres du med på en tidsrejse gennem de sidste 50 år, hvor du kan fordybe dig i de mange udstillingstemaer og se én enkelt genstand fra hver af de mange udstillinger. Vi udfordrer også undervejs og spørger: HVAD ER DET?

Fra fredag den 22. marts til søndag den 20. oktober 2024 kan du opleve Rudersdal Museers jubilæumsudstilling 125 FORTÆLLINGER.

I år er det 50 år siden, at Mothsgården i Søllerød åbnede dørene for sin allerførste museumsudstilling. Gennem årene er det blevet til 125 udstillinger, hvor museet har sat fokus på den gode fortælling ved hjælp af et hav af udstillede ting og sager.

Disse ting og sager kunne være store, små, prægtige eller undselige, men i en museumsudstilling bliver de alle ophøjet til noget helt særligt og med sin egen rolle i fortællingen.

I udstillingen 125 FORTÆLLINGER inviteres du med på en tidsrejse gennem de sidste 50 år, hvor du kan fordybe dig i de mange udstillingstemaer og se én enkelt genstand fra hver af de mange udstillinger. Vi udfordrer også undervejs, når vi gemmer genstandsteksten og spørger "Hvad er det?" ved udvalgte genstande. Særligt børn - men også voksne - kan undres over, hvad tingen har været brugt til og sammen få en snak om tingens og tidernes udvikling.

Det er tilbageblik, oplevelse, leg og læring, når vi fejrer Mothsgårdens 50-års jubilæum.

Velkommen til 125 FORTÆLLINGER

Alder: +6 år i følge med en voksen

Mothsgården

Søllerødvej 25, 2840 Holte

Åbent dagligt 11-16 (mandag lukket undtagen i påsken, hvor der er åbent alle dage).