Spring til indhold

Sanselig oplevelse i Carlsberg Byens historiske bygninger

Udstilling: Historisk

Du har nu mulighed for at få en helt unik og meget sanselig oplevelse, når vi helt særligt bliver budt indenfor i AIRE Ancient Baths i en Carlsberg Byens historiske bygninger uden for åbningstid!.

Bygningen blev opført i 1881 af den berømte arkitekt Vilhelm Dahlerup, som også er skaberen af den berømte Elefantport, der ligger i samme kompleks, og som i dag er et af de mest genkendelige arkitektoniske og dekorative bygninger i Københavns by. Indgangen til AIRE Ancient Baths ligger ved Dipylonporten som førhen fungerede som indgangsportal til Ny Carlsberg Bryggeri.

Vi skal høre om AIRE Ancient Baths , og den spændende restaurering. Du får muligheden for at fornemme stemningen i de helt unikke omgivelser som er beliggende, der hvor Carlsberg opbevarede den tonsvis af malt, der var nødvendig for at fremstille den legendariske Carlsberg øl dengang det gamle bryggeri var i drift.

Duften, detaljerne og den historiske arkitektur, er nu unikke rammer med en respekt for den ikoniske bygning, og for det univers, der er skabt.

AIRE Ancient Baths er templer dedikeret til afslapning for krop og sjæl. Et sted hvor tiden ikke eksisterer og hvor sanserne udfordres. AIRE Ancient Baths er byens nye hotspot, kendt fra New York og Barcelona, og nu også i Carlsberg Byen i København. Fra det øjeblik man træder igennem porten til AIRE Ancient Baths, træder man ind i en verden af velvære, som ikke hidtil er set i denne kaliber i Skandinavien.

Læs mere på: https://beaire.com/da/aire-ancient-baths-copenhagen

På gensyns til en helt særlig oplevelse.

Aire & The Danish Club.