Spring til indhold

Maluba Orchestra - Musik af Marilyn Mazur, Fredrik Lundin og Kasper Bai

Musik: Jazz

De tre komponister Marilyn Mazur, Fredrik Lundin og Kasper Bai mødes med Maluba Orchestra om en fælles passion for at skrive musik - til et ikke mindre end 13-personers ensemble.

Omkring sig har de samlet et stærkt hold af erfarne musikere kendt fra mange andre musikalske sammenhænge. De tre komponisters musik blander elementer fra alverdens stilarter og spænder stemningsmæssigt fra lyrisk og sakralt til vildt og medrivende. Den fulde besætning er sammensat med bredde, både hvad angår alder, køn, baggrund og musikalsk stil, og skaber tilsammen et sprudlende og mangfoldigt musikalsk output, båret af både tæt ensemblespil og nogle af den danske jazzscenes stærkeste personlige stemmer.

Maluba Orchestra debuterede til Copenhagen Jazzfestival 2017, hvor Politikens anmelder gav koncerten 5 hjerter og kaldte den for "en engagerende lytteoplevelse, som ganske enkelt er noget af det bedste, jeg overhovedet har hørt under dette års jazzfestival."

Debutalbummet Maluba Orchestra udkom på Stunt Records i 2019 og vandt en Danish Music Award for "Årets Jazzudgivelse" 2020. Albummet har siden modtaget overstrømmende anmeldelser både fra danske og udenlandske medier, og de tre komponister nomineredes i 2020 kollektivt til Carl Prisen som "Årets Jazzkomponist".

Til efteråret besøger Maluba Orchestra Birkerød, hvor alle nysgerrige ører bydes velkommen i kollektivet til en klangbevidsthedsudvidende koncertaften!

Line-up:
Fredrik Lundin - mezzosopran- og tenorsax, fløjte og basfløjte
Christina von Bülow - altsax og fløjte
Pernille Bévort - tenorsax, altfløjte, klarinet og basklarinet
Jesper Løvdal - barytonsax, altfløjte, klarinet, bas- og kontrabasklarinet
Tomasz Dabrowski - trompet og flygelhorn
Maj Berit Guassora - trompet og flygelhorn
Mia Engsager - basun
Klaus Löhrer - basbasun og tuba
Kasper Bai - guitar og direktion
Makiko Hirabayashi - piano og keyboards
Klavs Hovman - kontrabas og el-bas
Bjørn Heebøl - trommer
Marilyn Mazur - percussion og direktion
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.