Spring til indhold

Jagten på de forsvundne fjer - en magisk tidsrejse for børn fra 6 år

Diverse: Andet

Der er sket noget mystisk i og omkring barokhaven på Gl. Holtegaard. Tag med på en spændende rejse gennem tiden i Jagten på de forsvundne fjer.

Undervejs vil du møde folk og farlige væsner fra fortiden og fortællingernes forunderlige verden. I området omkring Gl Holtegaard er der på det sidste sket en række mystiske hændelser.

Nogle fortæller, at de har hørt barnegråd fra kælderen. Andre siger, at de er blevet strøget på kinden af en usynlig hånd. Desuden har ansatte på Gl. Holtegaard ved mørkets frembrud set små florlette skikkelser danse rundt i barokhaven, og overalt i den store park har man fundet masser af hvirvlende hvide fjer.

For at finde ud af hvad der sker, har vi kigget i Fru Marie de Thurahs hemmelige dagbog, som hun skrev for over 200 år siden, da hun boede på Gl. Holtegaard. Her kan man læse, at der også dengang skete mange mystiske ting. I skumringen så Marie ind i mellem et lille barn ligge på en svanevinge, men når hun nærmede sig, forsvandt barnet for øjnene af hende. Andre gange så hun skindklædte kvinder jage vildsvin i de fine stuer, og når hun gik sin daglige tur på Mariehøj, blev hun ofte kontaktet af eventyrlige og farlige væsner.

Hvis det er sandt, hvad der står i Marie de Thurahs dagbog har du nu nøjagtig tre timer til at få tiden til at falde på plads her på Gl. Holtegaard i Jagten på de forsvundne fjer.

Husk ! - Det kræver MOD - STYRKE og SNILDE - ikke at lade tiden gå til spilde.

Praktisk information

Corona: Vi følger de gældende retningslinjer. Hvis du efterfølgende vil besøge udstillingerne på Vedbækfundene eller Gl. Holtegaard skal du have coronapas.

Timeslots: For at gøre Jagten på de forsvundne fjer til en god og tryg oplevelse har vi fordelt billetterne i forskellige timeslots: kl.16.00 - 16.15 - 16.30 -16.45 -17.00 -17.15 og 17.30. Husk at komme til tiden.

Parkering: Det er muligt at parkere ved Gl. Holtegaard eller Kulturcenter Mariehøj (Øverødvej 246B)

Mad og drikke: Tag gerne jeres egen madkurv med og nyd den i de grønne områder omkring Gl. Holtegaard. Der er også mulighed for at bestille sandwiches i Spiseriet på https://www.cafe-spiseriet.dk/ Sandwich skal bestiles dagen før.

Regn: arrangementet gennemføres i tilfælde af regn. Husk praktisk tøj og fodtøj.